Blog


Šiltovka New Era pozdvihne tvoj štýl na maximum

Street style ich miluje celé desaťročia, no nepohrdnú nimi ani celebrity, ktoré ikonické šiltovky z New Era nosia nielen počas voľného času, ale aj na červenom koberci. Z bejzbalových šiltoviek New Era sa tak stal kult, ktorý pozdvihne akýkoľvek štýl na maximum.

Čitať viac…

Najpôsobivejší skateboardista súčasnosti Nyjah Huston

Má 26 rokov, 4 milióny folowerov na Instagrame a niekoľko ocenení z Majstrovstiev sveta v skateboardingu. Nyjah Huston je napriek mladému veku prototypom športovca, ktorý od útleho detstva tvrdo pracoval na tom, aby sa stal elitou. A aj preto je už viac ako päť rokov hrdou súčasťou tímu Nike SB.

Čitať viac…

Vzostupy a pády Quiksilver

Vlny a zasnežená hora, aktívny šport a celosvetová dokonalosť. Taký je Quiksilver. Impozantná značka, ktorej korene siahajú k austrálskym surferom. O tom, ako prerazili na celosvetom trhu, sme písali v predchádzajúcom blogu. Teraz ti priblížime vzostupy a pády značky, pretože priťahovať pozornosť celých generácií je makačka, no brand Quiksilver ju zvládol s nadhľadom.

Čitať viac…

5 tipov ako sa obliecť na športovanie

Pravidelný pohyb podporuje nielen zdravie, ale aj formovanie postavy. S fyzickou aktivitou môžeš začať prakticky kedykoľvek a kdekoľvek. Potrebuješ len odhodlanie a vhodnú obuv s oblečením. Preto sme pre teba pripravili päť tipov ako športovať štýlovo a bezpečne zároveň.

Čitať viac…

Jordan Why Not? Zero.4 „Trust & Loyalty“ ťa nesklamú

Na trhu sa prednedávnom objavili tenisky, ktoré ťa nesklamú po žiadnej stránke. Vizuálnej ani technickej. Kolorit odtieňov modrej ťa zaujme na prvý pohľad ako aj nadčasový dizajn. Budú ti oporou kamkoľvek sa pohneš, pretože Jordan Why Not? ZerO.4 „Trust&Loyalty“ si okamžite získajú tvoju dôveru a vernosť.

Čitať viac…

Jarný Jordan lookbook

Zober loptu, nie drogy. Tak znela známa kampaň, ktorá pred rokmi motivovala deti k športu. Vzduch, ihrisko a basketbal sme si vybrali aj my na nafotenie nášho lookbooku. Inšpirovali nás k tomu nové kúsky od Jordan, ktoré Ťa jednoducho prinútia vstať z gauča a vybehnúť s loptou von.

Čitať viac…

Horúce novinky z dielne Nike SB plné sviežich kúskov

Streetstyle ohuruje naše šatníky už nejaký ten piatok a jeho koniec sa zaručene ešte neblíži. Potvrdzuje to aj skvelá jarná kolekcia Nike SB pre sezónu 2021, ktorá osvedčené modely doplnila o aktuálne svieže farby a vyšperkovala do dokonalosti vďaka neočakávanej, ale o to viac cool grafike. My ti teraz predstavíme horúce novinky Nike SB, ktoré môžeš nájsť i v našej ponuke.

Čitať viac…

Nová kolekcia Jordan DNA v znamení motocyklov

Retro je stále IN. Aj Michael Jordan. Značka s jeho menom v rámci kolaborácie so športovým gigantom Nike prináša každú sezónu unikátne kolekcie, ktoré do jednotlivých kúskov oblečenia vnášajú aj kus Michaelovho života. A taká je i najnovšia kolekcia Jordan DNA.

Čitať viac…

Ako vznikol Quiksilver

Bol raz jeden mladý muž, ktorý miloval vlny a surfovanie. Žil v dobe, kedy svetu vládol voľnomyšlienkársky fenomén hippies a dizajn surfovej dosky postupoval míľovými krokmi. Na to, aby bol jeho zážitok zo surfovania ešte výraznejší, však potreboval lepšie plavky. Také, ktoré by ho na doske nenechali v štichu a ešte aj dobre vyzerali. A tak sa zrodil Quiksilver.

Čitať viac…

Najkrajšie splitboardingové túry na Slovensku

Splitboarding patrí síce k novším fenoménom v oblasti zimných športov u nás, no my ti ho odporúčame všetkými desiatimi. Vďaka tomu, že Slovensko je hornatá krajina, si ho môžeš vychutnať prakticky kdekoľvek a nezabráni ti v tom, ani pandémia. Krása prírody, pokoj a mentálna pohoda to je odmena, ktorú ti prinesie každá splitboardingová výprava v našich horách.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise