Blog


Ultrarange Exo Hi MTE & SK-8 Hi MTE 2.0.

V dnešnom článku vám predstavíme technológiu MTE 360 ™, ktorú prináša Vans do vám už iste známych modelov Ultrarange Exo a Sk-8 Hi.

Čitať viac…

BOARD PARADISE Prievidza sa sťahuje!

​​​​​​​Milí zákazníci, s radosťou vám oznamuje, že naša predajňa v OC Korzo bude od 23.októbra 2020 presťahovaná na novú adresu a tou je Bojnická cesta 24 (bývalý Radosport).

Čitať viac…

Jesenné novinky od Roxy

ROXY je životný štýl. Inšpiruje ženy a dievčatá na celom svete. Každá kolekcia, ktorá príde do našich predajní je nabitá energiou. Aj jesenná kolekcia je taká, prináša nádherné kúsky oblečenia a doplnkov.

Čitať viac…

Teniskové novinky

Nová generácia tenisiek z radu Jordan prichádza v podobe Aerospace 270. Je to vďaka jednotke Air, ktorá je po celej podrážke a zaisťuje tak ešte väčšie pohodlie a odpruženie.

Čitať viac…

Jesenné novinky QUIKSILVER

Záblesky slnka máme ešte každý deň, ale letné dni sú nenávratne preč. Do našich predajní zavítala jeseň v podobe nových kolekcií. Tie od Quiksilveru sú ale vždy najkrajšie! Spravili sme malý výber toho čo nás tento rok najviac v kolekcii upútalo.

Čitať viac…

Air Jordan 1 Hi OG Fearless

Ikonické tenisky Jordan oslavujú tento rok 35 rokov na scéne. Ženský model Air Jordan 1 Hi OG Fearless, ktorý prinášame do našich predajní je novým prevedením modelu práve z roku 1985.

Čitať viac…

„Chicago“ a „Oakland“ farebné kombinácie Air Jordan 1 Mid

V týchto dňoch môžeme očakávať horúce teniskové novinky z dielne Jordan. Najkrajším kúskom vyzerajú byť Air Jordan 1 Mid vo farbách „Chicago“, čiže kombinácia bielej, „gym“ červenej a čiernej farby.

Čitať viac…

Back To School 2020

Po dlhej nútenej pauze, už čoskoro zasadnú školáci opäť do školských lavíc. Bude to temný alebo veselý začiatok? 😃 Uvidíme .. S nami však môže byť o niečo krajší a farebnejší, presne ako náš výber noviniek. Od batohov, tenisiek, tričiek, mikín až po šľapky, u nás to hmýri všetkými farebnými kombináciami.

Čitať viac…

Vans x Shake Junt

Vans prichádza na jeseň s novou kolaboráciou, tentokrát s ikonickou skate značkou Shake Junt, ktorú ak poznáte, tak vďaka ich gripom, s ktorými sa dostali na výslnie. Kolekcia je navrhnutá „byt the homies, for the homies. Je maličká, ale skate nadšenci si nájdu určite aspoň jeden kúsok pre seba.

Čitať viac…

Lighter, slimmer. Still running the streets.

​​​​​​​S týmto heslom prichádza DC SHOES pre ich nový model Williams Slim. Sú ľahké, pohodlné a samozrejme užšie. Podľa farebnej kombinácie sú vyrobené buď z kože, nubuku alebo majú len kožený zvršok...

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise