Blog


Air Jordan XXXIV

Teniskový kontrakt Michaela Jordana s NIKE z roku 1984 je hádam najvýznamnejším okamihom v sneakersovej histórii. Nie len vďaka jeho charizme, ale aj basketbalovému umeniu, dosiahli tržby za prvý „release“ Jordan tenisiek v roku 1985 viac ako 70 miliónov amerických dolárov. 

Čitať viac…

Spring 2020 Nike SB

Jar prináša do kolekcie športovo ladené odtiene, ktoré sa miešajú zo žiarivými retro farbami a klasickými odtieňmi. Výsledkom sú preto úplné nový štýly určené pre ďalšiu generáciu, ktorá sa nebojí žiadnych prekážok. Takto poňali v NIKE SB jarnú kolekciu a my Vám ju prinášame nielen v podobe niekoľkých vydarených modelov tenisiek, ale aj funkčného oblečenia a doplnkov. 

Čitať viac…

Roxy x Sister

Hailey Bieber a Kelia Moniz prinášajú street style do novej ROXY SISTER kolekcie. Po dvoch úspešných kolekciách SISTER & ROXY, ktoré sú inšpirované priateľstvom modelky Hailey Bieber a surférky Kelia Moniz, prichádza tentokrát aj do našich obchodov exkluzívne ich tretia kolekcia.

Čitať viac…

Jordan Mars 270

„Big-time air for all-day comfort“ Model Mars 270 je inšpirovaný štyrmi klasickými modelmi Air Jordan, medzi ktoré patria modely Legacy 312 alebo Spiz'tike. Je to predovšetkým moderný remix s veľkou dávku dedičstva a Air Max vložkou pre neustály komfort. 

Čitať viac…

Vans x Larry Edgar

Túto jar prinášame do našich obchodov malú, ale o to vzácnejšiu kolekciu Larryho Edgara, BMX jazdca za americkú značku Vans od roku 2013. Tento BMX „šialenec“ z Kalifornie má nenapodobiteľný štýl jazdenia a je asi najznámejší jeho schopnosťou ...

Čitať viac…

Aktuálne informácie o doručovaní

Vážení zákazníci, naše kamenné predajne ostávajú až do odvolania zatvorené, netreba sa však báť – sme tu pre Vás online a to 24 hodín denne , 7 dní v týždni. Nakoľko je pre nás ochrana zdravia zamestnancov dôležitá, rozhodli sme sa z našich domovov urobiť prechodné kancelárie, tým pádom nestratíme kontakt s Vami ani počas tejto mimoriadnej situácie.

Čitať viac…

Oblečenie Jordan v štýlovom dizajne

Značka Jordan z dielne amerického brandu Nike inšpirovaná legendárnym basketbalistom Michaelom Jordanom už desaťročia nie je len o teniskách, ale aj o kultovom oblečení s nesmrteľným Jumpmanom v popredí. My Ti teraz prinášame výber tých najlepších kúskov pod štítkom Jordan, ktoré môžeš aktuálne u nás v shope nájsť:

Čitať viac…

Vans Old Skool vs. Vans Old Skool Pro

Vans Old skool je ikona, ktorá pomohla celému brandu dostať sa do povedomia širokej verejnosti. Môže za to „jazz stirpe“, ktorým sa práve na týchto teniskách brand odlíšil od konkurencie, ale zároveň priblížil k miliónom skaterom na celom svete. Nejaké obdobie si už okrem klasických Old skool Vansov môžeš kúpiť aj ich vylepšenú verziu Pro. My sme sa u nás v shope pozreli, aký je medzi oboma kúskami rozdiel, aby sme Ti uľahčili Tvoje rozhodovanie.

Čitať viac…

Nápadité a funkčné novinky od Jordan

Michael Jordan ovplyvnil celé generácie a to nielen fanúšikov basketbalu, ale aj všetky aspekty popkultúry, ku ktorým bez pochýb patrí spolupráca s odevným gigantom Nike. Air Jordan je dnes kultom a presne také sú aj najnovšie vychytávky z tejto kolekcie.

Čitať viac…

Nové Vans UltraRange EXO už aj u nás

V nových Vans-och sa budeš cítiť skvelo, kamkoľvek sa pohneš. Aspoň to sľubuje výrobca týchto kultových tenisiek, no  my s ním musíme 100% súhlasiť. Vans UltraRange EXO Ťa totiž dostanú nielen pohodlným prevedením, ale aj štýlovým dizajnom.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise