Blog


Dizajn a kvalita = Dakine

Dakine je americká outdoorová odevná spoločnosť špecializujúca sa na športové odevy a športové vybavenie pre alternatívne športy so sídlom v Hood River Oregon. Dakine založil v roku 1979 v Haiku na Maui (Havaj) Rob Kaplan.

Čitať viac…

Ikonické oblečenie značky Champion

Legendárna značka Champion je tu s nami už sto rokov a patrí k najobľúbenejším brandom športového oblečenia za veľkou mlákou. Svojich priaznivcov si našla predovšetkým medzi športovcami a ľuďmi preferujúcimi aktívny životný štýl, no už niekoľko rokov sa teší nevídanej priazni aj medzi milovníkmi štýlových záležitostí.

Čitať viac…

Outfit do mesta alebo na festival?

Leto je v plnom prúde, polovica prázdnin za nami, ale to vôbec nevadí. Každý deň je niečím výnimočný a preto si ho treba užiť naplno.

Čitať viac…

Nike Air Jordan Flight Origin 4

Už dávnejšie sme v článku “Novinky značky Jordan, ktoré ti odstrelia dekel.” nakukli k unikátu, nazvaným Jordan Flight Origin. Tento krát ti predstavíme dôvody, prečo aspoň nepouvažovať o kúpe Jordanov Flight Origin 4. V predchádzajúcich článkoch sme ti prezradili niečo aj o histórii a vzniku značky.

Čitať viac…

Vans Slip-On alebo “Vans #98”

Pôvodne známe ako “Vans #98” sa neskôr medzinárodne uchytili ako Vans Classic Slip-On a našli si svoje miesto na skate a BMX scéne koncom 70tych rokov. Dnes Slip-Ony naďalej vládnu ako najznámejšia silueta značky.

Čitať viac…

Trendy oblečenie na leto 2019.

Leto je v plnom prúde a ty si chceš trošu oživiť šatník? Prinášame ti pár nápadov, ktoré by ti mohli pomôcť s výberom. Prinesieme ti z každej značky to najlepšie!

Čitať viac…

21.6. Skateboarding stále nezomrel !

Ak si zase zabudol tak ti to pripomenieme 21.6. je opäť deň skateboardingu. Tak neleň doma, vezmi dosku skate či longboard alebo inú šialenosť a podpor tento krásny a zároveň extrémny šport, ktorý ťa aspoň raz v živote stiahol na dráhu ošuchaných dlaní ....

Čitať viac…

Roxy Nie len plavky. "POP Surf"

Značka Roxy vykročila správnym smerom a rozhodla sa, že bude využívať recyklovaný odpad na výrobu produktov. Túto sezónu tak môžeme vyskúšať jej moderný pohľad čistého sveta. Produkty sú vyrábané z VITA Fabric materiálu, recyklovaný taliansky techno-textil, ktorý nielen dobre vyzerá ale je aj veľmi odolný. Týmto spôsobom chce Roxy prispieť k vyčisteniu a ďalej neznečisťovaniu našej planéty.

Čitať viac…

Roxy tepláky, trend nie len do fitka.

Začneme takým klišé, ktoré určite dobre poznáš – nie je dôležité, čo nosíš, ale ako to nosíš. S tou prvou časťou sa nestotožňujeme, predsa len, v dnešnej dobe je na mieste dbať na to, odkiaľ oblečenie pochádza a z čoho je vyrobené, ale pod druhú vetu sa podpíšeme vlastnou krvou! ...

Čitať viac…

Nike Air Max

Článok o celej firme Nike si mal možnosť si čeknúť už predtým. Teraz ti nesieme niečo o Air Maxoch - série, ktorá pomohla k odvráteniu bankrotu Nike. Tieto tenisky dokonca oslavujú svoj “Nike Air Max Day” každý rok 26. marca. ....

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise