Blog


Čo je nové v Jasnej?

V DC snowparku v stredisku Jasná - Nízke Tatry nezaspali na vavrínoch a usiľovne pripravujú novinky pre vás. Okrem toho, že stredisko pracuje na novej lanovke z Bielej púte, v parku sa dejú veľké veci.

Čitať viac…

Ako byť trendsetterom aj v upršanom počasí

Nová kolekcia Vans spĺňa všetky kritériá najnovších trendov! Privítajte jeseň s modernými kúskami, ktoré vás očaria už na prvý pohľad. Nové tričko, teplá mikina, kvalitná košeľa či perfektné tenisky sú presne to, v čom budete pre nežnejšie pohlavie neodolateľný. Tieto tipy oblečenia Vans momentálne vládnu športovému svetu. Páčia sa vám?

Čitať viac…

Tenisky nie len na šport, ale aj voľný čas

Tenisky New Balance si zaslúžia vašu pozornosť pre svoju pohodlnosť a nenútený ležérny štýl. Pri nových modeloch si prídu na svoje chlapi, ženy, ale aj tí najmenší. Nádherné dizajnové kúsky vás očaria svojou farebnosťou, ale aj prepracovanými detailmi.

Čitať viac…

Pripravte sa na jeseň s novým teniskami Converse Chuck Taylor

Jeseň môže bez problémov prísť. Obľúbená značka Converse neustále zdokonaľuje svoje modely, a tak je to aj pri nových a určite nie posledných modeloch rady Chuck Taylor z tejto dielne. Tenisky Chuck Taylor patria medzi klasické topánky Converse, avšak nové farebné verzie, ktoré sú príjemným osviežením, si určite musíte s prichádzajúcou jeseňou zadovážiť. Vysoké a štýlové Conversky vás určite nesklamú.

Čitať viac…

Spoznaj „desatoro“ v street style. Obleč sa originálne a zároveň pohodlne.

Instagram, blogy a iné sociálne siete ovplyvňujú módu ulice – street style – viac než kedykoľvek predtým. Aj z neznámej módnej značky sa dokáže doslova za noc zrodiť absolútny fenomén. Stačí, ak Rihanna, Kanye West, Kardashianky či iné hviezdy instagramu zazdieľajú šiltovku či tenisky, okamžite ovplyvnia milióny ľudí. A ďalší fashion hype je na svete.

Čitať viac…

Kvety sú jednoducho in

Dámy odpadnete! Ešte nie je všetkým letným dňom koniec, preto si slnkom zaliate kvetinové polia doprajte aj na oblečení. Adidas prišiel na trh s opäť perfektnou kolekciou, ktorá vás zaujme už na prvý pohľad. Kúsky Floralita a Jardim sú presne to, čo vás chytí za srdce. Trendy farebné kvety a mandaly teraz fičia a vy ich musíte mať. Celá kolekcia je jednoducho božská.

Čitať viac…

Back to school jedine so štýlovým batohom

Hoci sa to ešte nezdá, začiatok školy je za dverami. Nový školský rok je pre trendy ľudí výzvou, ukázať pred ostatnými svoj talent na nosenie najhorúcejších noviniek. Batohy z dielne Dakine sú preto presne to, čo potrebujete. Sú cool, moderné, dizajnové, nadčasové a vyrobené špeciálne pre potreby mladých ľudí. Majú množstvo vychytávok a výborne premyslený úložný priestor vás chytí za srdce.

Čitať viac…

DC tím na Grape festivale

Už tento víkend sa v Piešťanoch na letisku koná ôsmi ročník skvelého festivalu Grape, kde si okrem skvelej muziky užiješ aj ten najlepší minirampový skateboarding v podaní DC skate tímu!

Čitať viac…

#RoxyFitness má za sebou 3 lokality, zostávajú ešte 2

V roku 2015 odštartovalo ROXY podujatia s názvom #RoxyFitness, ktoré sa doteraz konali v 18-tich krajinách s vyše 16 000 účastníkmi. Tento rok sa #RoxyFitness koná v piatich lokalitách. Najbližšia zastávka je 13. augusta v Canmore (Kanada).

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise