Blog


Vzostupy a pády obuvi s hviezdičkou - stručná história Converse

Kultová značka a znak akéhosi statusu hlavne medzi mladými, to sú (nielen) tenisky Converse. Značka tento rok oslávila 110 rokov a my sa týmto plátenkám mrkneme troška na zúbok.

Čitať viac…

Steve Jobs vo svete tenisiek

Kult tenisiek je v posledných rokoch tak silný, že nás prestáva prekvapovať, keď ľudia stanujú tri noci pred obchodom, aby si za stovky eur mohli kúpiť novučičké Yeezy alebo Air Jordan. Nejde totiž len o obyčajné topánky. Podstatné je, ako sa cítime, keď ich máme na nohách. Niekomu dodávajú sebavedomie a pocit toho, že niekam patrí. Iný sa teší, že v nich môže športovať alebo prejsť tisíce kilometrov, kým ich úplne zoderie.

Čitať viac…

Predstavujeme Birkenstock - kvalitnú obuv bez kompromisov

Hľadáte obuv na leto, ktorá bude pohodlná a kvalitná, takže sa nezničí ani každodenným nosením v horúcich mesiacoch? Obuv, ktorá je navrhnutá s ohľadom na prirodzený tvar chodidla a po ktorej vás nebude bolieť chrbát? Nemusíte kvôli tomu bežať do lekárne pre ortopedické topánky. My vám prinášame horúcu novinku - obuv Birkenstock.

Čitať viac…

SKATE IS NOT DEAD!

Dôkazom toho je Slovenský pohár v skateboardingu 2018, ktorý sa koná už túto sobotu 5.5.2018, pod záštitou Slovenského rýchlokorčuliarskeho zväzu a sekcie skateboardingu. Tak neseď doma a hybaj von! 1. kolo sa uskutoční v skateparku v Spišskej Novej Vsi. Jazdiť sa bude v dvoch kategóriách: Juniorská kategória (do 16 rokov) a seniorská kategória (nad 16 rokov).

Čitať viac…

Buď športová, ležérna alebo sexi. S tielkami a topmi (od) Roxy

Zima je už definitívne het a slniečko sa na nás usmieva čoraz častejšie a odvážnejšie. Je preto načase vytiahnuť letné oblečenie. Roxy ti ponúka tielka a topy, s ktorými budeš šik počas celého dňa.

Čitať viac…

Fila strikes back! Svetoznáma značka opäť v ponuke.

Športové oblečenie Fila je na trhu už vyše 100 rokov a patrí nielen k najobľúbenejším, ale aj najlepším značkám. U nás zažíva malý comeback a tešíme sa, že si ju budeš môcť kúpiť nielen v našom e-shope, ale aj v v kamenných predajniach. Poď sa s nami mrknúť, na čo sa môžeš tešiť.

Čitať viac…

QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP 2018

Vo Francúzskom Seignoss, ktorý je jednou z najlepších surfových lokalít v Európe, sa v dňoch 22.6. – 1.7.2018 opäť stretnú najlepší surferi a surferky z celej SR a ČR, aby si zmerali svoje sily a užili si spoločne strávený čas na Majstrovstvách Českej a Slovenskej republiky v surfingu - QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP 2018.

Čitať viac…

Šiltovky sú skvelý doplnok pre každý outfit. Ponúkame viac ako 500 druhov, tak si vyber tú svoju.

Najobľúbenejšia pokrývka hlavy v histórii, ktorej hlavnou úlohou bolo zabrániť Oskarovi, aby nesvietil tak drzo do očí, si prešla dlhou cestou. Šiltovky patria k doplnkom, ktoré pozná naozaj každý a nosia ich mnohé osobnosti, od športovcov, cez hudobníkov, až po režisérov a hercov. My ti ponúkame vyše 500 druhov. Mrkni sa s nami, prečo sú šiltovky stále in.

Čitať viac…

Prečo neznášam trendy A.K.A. čo sa nosí v roku 2018

Slovo „trendy“ je prefláknuté asi tak ako letný hit Despacito. Napriek tomu sa oň opiera väčšina stylistov, fashionistov a módnych časopisov. Prečo? Asi aby sa lepšie predávali konkrétne „trendy“ veci, ktoré diktujú ľuďom, čo je a naopak nie je danú sezónu in. Ale ako môžeme na niečo nalepiť nálepku „trendy“, ak je tých trendov také nespočetné množstvo, až sa v tom všetci strácame? V dôsledku hľadania nových a nových trendov sa nakoniec stáva, že trendy je zrazu všetko, čiže nič. Slovo trend aj jeho význam tak stráca hodnotu a relevanciu.

Čitať viac…

Skvelá freeridová akcia DC Helter Skelter už túto sobotu 24.3.2018 v Jasnej!

DC Snowpark stredisko Jasná aj tento rok pripravila pre všetkých milovníkov freestylu a zábavy skvelú akciu DC Helter Skelter, ktorá odštartuje už v sobotu 24.marca o 8:00.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise