Blog


Klaudia Medlová na X Games, a tiež aj na ZOH 2018 v Pjongčangu

Máme tu koniec mesiaca a dve vynikajúce správy. Tá prvá je, že slovenská snowboardistka Klaudia Medlová sa zúčastní tohtoročných X Games 2018, ktoré sa uskutočnia v americkom Aspene. Súťažiť bude v štýle Big Air a Slopestyle. Druhou správou je, že FIS, Medzinárodná lyžiarska federácia oficiálne potvrdila účasť našej snowboardistky Klaudie Medlovej na Zimných olympijských hrách v Pjongčangu, ktoré sa budú konať vo februári tohto roku. Účasť na ZOH v tomto roku bude pre našu iba 24 ročnú snowboardistku premiérou, na ktorú sa už veľmi teší. Ako sama uviedla, jej úspech bude závisieť najmä od toho, ako bude mentálne nastavená pri súťažných jazdách. My jej samozrejme držíme palce a prajeme čo najviac úspechov na oboch súťažiach.

Čitať viac…

Nová, štýlová kolekcia od Nike SB Stefan Janoski

Vezmi svoju dosku a vyraz do ulíc v teniskách Nike SB Janoski. Tento model je inšpirovaný Stefanom Janoskim a jeho skejtovým štýlom nazývaným laid-back. Model ponúka perfektnú kombináciu praktickosti a dizajnu. Vyber si z rôznych štýlov a technológii vrátane modelov tenisiek Zoom Janoski a Air Max Janoski. Model tenisiek Zoom Janoski je typický ich jedninečným a tzv. nízkoprofilovým dizajnom. Tento model umožní perfektné spojenie s tvojimi nohami a skateboardovým gripom. Ďalší model Air Max poskytuje vynikajúcu ochranu proti nárazu a prirodzenú jazdu s technológiu Max Air v oblasti päty a hlbokými drážkami. Nezabudni sa preto pozrieť na celú kolekciu tenisiek Nike s kategórie Janoski a priprav v nich svoje nohy na dokonalé spojenie so svojou doskou. Či už si skateboardový začiatočník alebo už hravo zvládaš aj kickflip, s Nike si určite vyberieš boty podľa svojich predstáv.

Čitať viac…

Neseď doma a poď na Let it Snow 2018 do Jasnej!

Už tento víkend sa uskutoční 7. ročník festivalu na horách Let it Snow. Ako každý rok sa bude konať v najpopulárnejšom zimnom stredisku Jasná v klube Happy End Jasná. V piatok si prídu na svoje milovníci housovej hudby, vystúpi Prymate z Ibizy, ďalej line up doplnia známe slovenské mená ako Drahosh, Tamira a ďalší. Sobotná noc bude patriť Drum & Bassu. Vystúpia The Prototypes, A – Cray a mnohé ďalšie známe mená zo slovenskej a českej scény. Tak neseď doma a choď sa zabaviť do Jasnej.

Čitať viac…

Novinky značky Jordan, ktoré ti odstrelia dekel.

Prišiel nový rok a s ním aj novinky do nášho e-shopu. Sortiment sme rozšírili o ďalšie modely obľúbenej značky od Nike - Jordan. Doplň si šatník týmito parádnymi kúskami.

Čitať viac…

Európsky pohár v snowboardingu už tento víkend v Jasnej

Tento víkend sa v stredisku Jasná v DC Snowpark uskutoční už druhý krát Európsky pohár v snowboardingu, FIS.

Čitať viac…

Ovládni svahy s doskami od Lib Tech

Lib Tech je na svete dlhšie, než mnohí snowboardisti a za ten čas si vybudoval povesť výrobcu, ktorý sa nebojí experimentovať. V spolupráci s ridermi, ako Jamie Lynn, prevrátili svet snowboardov hore nohami a priniesli na trh množstvo inovácií, ktoré im vyniesli fúru cien. Poď sa s nami mrknúť, čím sú Lib Tech dosky unikátne a ako ti pomôžu ovládnuť svah.

Čitať viac…

Klaudia Medlová získala 2.miesto v súťaži European Rider of year 2017

Klaudia Medlová, mladá talentovaná snowboardistka z Liptovského Mikuláša, reprezentantka SR v disciplíne slopestyle snowboarding a big air patrí medzi špicu slovenského snowboardingu.

Čitať viac…

Nákupy v Board Paradise nie sú len o snowboardoch

13 rokov je dosť dlhý čas nielen v živote človeka, ale aj v podnikaní. Udržať sa na trhu, byť pre svojich zákazníkov stále inšpiráciou, mať chuť sa zlepšovať. V rozhovore s majiteľom siete obchodov Board Paradise, Radom Hasákom sa dozvedáme, že to určite nie je vždy ľahké, no treba sa držať svojich vízií a cieľov.

Čitať viac…

Star Wars je späť!

Patríš medzi skalných fanúšikov Star Wars? Tak určite vieš, že v kinách už beží premiéra 8-meho dielu Star Wars: Poslední Jediovia. Pri tejto príležitosti Stance priniesol novú kolekciu ponožiek a spodného prádla, ktorú musíš mať!

Čitať viac…

Hitparáda najlepších outfitov za rok 2017

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako ste sa obliekali, keď s vami mávala puberta? Ak ste sa narodili začiatkom deväťdesiatych rokov, tak ako ja, určite ste neunikli grungovej vlne, ktorú rozpútala Nirvana, zapleteným copíkom á la Gwen Stefani alebo vyťahaným teplákom a oversize denimovým bundám zo šatníka Mc Hammera.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise