Blog


Spoznaj „desatoro“ v street style. Obleč sa originálne a zároveň pohodlne.

Instagram, blogy a iné sociálne siete ovplyvňujú módu ulice – street style – viac než kedykoľvek predtým. Aj z neznámej módnej značky sa dokáže doslova za noc zrodiť absolútny fenomén. Stačí, ak Rihanna, Kanye West, Kardashianky či iné hviezdy instagramu zazdieľajú šiltovku či tenisky, okamžite ovplyvnia milióny ľudí. A ďalší fashion hype je na svete.

Čitať viac…

Kvety sú jednoducho in

Dámy odpadnete! Ešte nie je všetkým letným dňom koniec, preto si slnkom zaliate kvetinové polia doprajte aj na oblečení. Adidas prišiel na trh s opäť perfektnou kolekciou, ktorá vás zaujme už na prvý pohľad. Kúsky Floralita a Jardim sú presne to, čo vás chytí za srdce. Trendy farebné kvety a mandaly teraz fičia a vy ich musíte mať. Celá kolekcia je jednoducho božská.

Čitať viac…

Back to school jedine so štýlovým batohom

Hoci sa to ešte nezdá, začiatok školy je za dverami. Nový školský rok je pre trendy ľudí výzvou, ukázať pred ostatnými svoj talent na nosenie najhorúcejších noviniek. Batohy z dielne Dakine sú preto presne to, čo potrebujete. Sú cool, moderné, dizajnové, nadčasové a vyrobené špeciálne pre potreby mladých ľudí. Majú množstvo vychytávok a výborne premyslený úložný priestor vás chytí za srdce.

Čitať viac…

DC tím na Grape festivale

Už tento víkend sa v Piešťanoch na letisku koná ôsmi ročník skvelého festivalu Grape, kde si okrem skvelej muziky užiješ aj ten najlepší minirampový skateboarding v podaní DC skate tímu!

Čitať viac…

#RoxyFitness má za sebou 3 lokality, zostávajú ešte 2

V roku 2015 odštartovalo ROXY podujatia s názvom #RoxyFitness, ktoré sa doteraz konali v 18-tich krajinách s vyše 16 000 účastníkmi. Tento rok sa #RoxyFitness koná v piatich lokalitách. Najbližšia zastávka je 13. augusta v Canmore (Kanada).

Čitať viac…

Na čo nesmiete zabudnúť pri balení na dovolenku

Dovolenková sezóna je v plnom prúde! Ak aj vy počítate dni do vytúženého letného oddychu, nezabudnite si pobaliť všetky dôležité veci. Poradíme vám, ako sa na to pripraviť bez stresu a čo všetko potrebujete, aby ste sa pri mori alebo v horách cítili pohodlne. A keď si už dobre pripravíte všetky veci, potrebujete aj vhodný kufor, do ktorého sa všetko zmestí.

Čitať viac…

Koro Skate Cup a Nonstop Basketball 24 hodín

Ak nevieš, kam zamieriť teno víkend, máme pre teba rovno dva zaujímavé typy! Ak si niekde v okolí Bardejova, určite nevynechaj KORO SKATE CUP, ktorý sa uskutoční v sobotu, 1.7. Ak holduješ viac basketballu, v Nedožeroch-Brezanoch sa túto sobotu koná veľmi zaujímavá akcia s názvom Nonstop Basketball 24 hod.

Čitať viac…

Nová kolekcia Vans je určená milovníkom Snoopyho!

Kto by ho nemiloval? Obľúbená športová značka Vans prišla na trh s absolútnou bombou. Vznikla perfektná kolaborácia Vans x Peanuts s obrázkami Snoopyho na tričkách, teniskách, šiltovkách, ponožkách či batohoch. Veselý psík vám okamžite vybaví všetky spomienky na detstvo a vyčaruje úsmev na perách. Smelo do toho!

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise