Blog


Extravagantné tenisky Nike Air Huarache sú stvorené na športovanie

Zaujmú na prvý pohľad! Model tenisiek Nike Huarache patrí medzi tie, ktorý si obľúbili všetci vyznávači kvalitnej obuvi vďaka ich úžasnému pohodliu a jedinečnému dizajnu. Sú vyrobené z materiálu, ktorý zaručuje priedušnosť a zároveň chladenie, čo oceníte hlavne v lete. Ich moderný look vám budú všetci závidieť. Svojim dizajnom jednoducho predbehli dobu.

Čitať viac…

ISA The International Surfing Games 2017

Od 20. do 28.mája sa konajú majstrovstvá sveta v surfingu, ISA The International Surfing Games, kde sa stretli najlepšie svetové surferské týmy, aby reprezentovali svoje národy a súťažia si o zlato. Súťaží sa v troch kategóriách, muži, ženy a najlepší tím.

Čitať viac…

Vystúpte z davu s novinkami Air Jordan

Obľúbená športová značka Air Jordan prináša niekoľko jarných noviniek, ktoré vás nenechajú chladnými. Z kolekcie nových mikín, tričiek, tenisiek či šiltoviek si určite vyberiete kúsok, ktorý budete jednoducho milovať. Dizajnéri do modelov dostali všetky horúce trendy.

Čitať viac…

Nové blaho pre vaše chodidlá s teniskami DC

Pohoda je na prvom mieste! Skate a street tenisky DC majú svoj osobitný štýl, ktorý zaujme nielen športovcov, ale aj ľudí, ktorí milujú dlhé prechádzky, či celý deň prechodený v pohodlných topánkach.

Čitať viac…

Skateboardy sú out, teraz fičia longboardy

Prečo sa presúvať pešo, keď môžete longboardom? Milovníci streetovej módy určite vedia, aký pocit voľnosti prináša jazda na longboarde. Je neoddeliteľnou súčasťou sveta adrenalínu a skvelým presúvadlom do mestskej džungle. Longboard je jednoducho štýl, ktorý musíte mať.

Čitať viac…

Quiksilver a Roxy Czech&Slovak Surfing Championship, už poznáme dátum

Jubilejný 10. ročník Majstrovstiev Českej a Slovenskej republiky v surfingu, QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP sa tento rok koná 16. – 25.6.2017 vo francúzskom Seignosse, ktoré je tradičným miestom šampionátu a zároveň jednou z najlepších surfových lokalít v Európe.

Čitať viac…

Vynovte si šatník na leto s Quiksilver

Quiksilver je značka skvelého oblečenia a doplnkov pre milovníkov letných športov, predovšetkým pre surférov a skejterov. Známy producent športových handier nezaspal na vavrínoch ani túto sezónu. Na trh priniesli zbrusu novú kolekciu, ktorú využijete pri slnečnom počasí. Na svoje si príde naozaj každý! Do šatníka si zadovážte nové kraťasy, plavky ale aj žabky. Ešte nie ste vybavení na leto? Tak šup nakupovať!

Čitať viac…

Oblečko Adidas EQT je presne to, čo hľadáte

Dokonalé spojenie športu a umenia, to je ponuka športového oblečenia Adidas EQT. Odkedy však EQT existuje?

Čitať viac…

Lepšie už ani nemôžu byť! Predstavujeme tenisky Converse Chuck Taylor II

Fanúšikova Conversiek pozor! Na trhu sú tenisky Converse Chuck Taylor II. Ide o vylepšené klasické Conversky, ktoré majú úplne vynovenú podrážku ako aj vložku. Teniska bola vylepšená z hľadiska pohodlia pri nosení, ale ponúka známy vzhľad klasiky. Chuck Taylor II je revolúcia, na ktorú čakali milióny ľudí po celom svete!

Čitať viac…

Quiksilver a Roxy Pro Gold Coast má svojich víťazov

Owen Wright a Stephanie Gilmore vyhrali prvé preteky World Surf League Championship Tour, Quiksilver a Roxy Pro Gold Coast, ktoré sa konali v najznámejšom surfovom spote Snapper Rock.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise