Blog


Vynovte si skate pomocou najlepších značiek

Každý správny skejter musí poznať značky Jart Skateboards, Sk8mafia, Cruzade Skateboards, Mosaic Company a Iron Trucks. Skate či jednotlivé komponenty tiež podliehajú módnym trendom a inováciám, ktoré musíte sledovať. Viete, ako si správne vybrať skateboard?

Čitať viac…

Zimná obuv Roxy je ako stvorená pre aktívne ženy

Pomaly by ste sa mali poobzerať vo svojom šatníku, či máte vhodné topánky na zimu. Tie musia byť dostatočne teplé, aby v nich nebola zima na nohy a zároveň vyrobené z dostatočne pevného a nepremokavého materiálu. Musíte tiež myslieť na kvalitnú podrážku, ktorá zaručí pohodlnú chôdzu v snehu. Pre spoľahlivé nosenie po celú zimu zvoľte topánky Roxy, ktoré spĺňajú všetky kritériá.

Čitať viac…

Počas chladnejších dní vás zahrejú Roxy svetre

S príchodom sychravého počasia myslite už aj na výmenu letného za jesenný šatník. Správnou voľbou do mesta, práce, ale aj na rande môžu byť svetríky Roxy, ktoré si určite zamilujete hlavne pre ich príjemný materiál. Budete sa v nich cítiť pohodlne a samé sebou. Viete, ktoré sú trendom sezóny a prečo sú také skvelé?

Čitať viac…

#ROXYFITNESS v Európe: Ak máte cestu do Francúzska, nenechajte si to ujsť

„Nie je nič lepšie, ako super partia báb pokope!“, hovorí Torah Bright, olympijská zlatá medailistka v snowboardingu a členka Roxy tímu.

Čitať viac…

Quiksilver & Roxy Pro France 2016: Svetová surfová špička prichádza

Už 15. rok po sebe Francúzsko privíta celosvetovú surfovú elitu na pobreží Landes, kde sa uskutoční jedna z najvzrušujúcejších a najrozhodujúcejších udalosti v kalendári Svetovej surfovej ligy (WSL). The créme de la créme mužského pro surfingu si môžete vychutnať od 4. do 15. októbra vo francúzskych mestách Hossegor, Seignosse a Capbreton, kde sa predstavia aj minuloroční víťazi ako John Florence, Gabriel Medina, legenda Kelly Slater a miláčik domáceho publika Jeremy Flores.

Čitať viac…

Kultové topánky Converse prišli na trh s unikátnym dizajnom

Kto by nepoznal slávne topánky Converse? Obľúbené plátené unisex čierno-biele topánky patria k dlhoročným klasikám tejto značky. Tenisky si môžete obuť na rôzne príležitosti a doplníte nimi každý outfit. Sú obľúbené najmä u mladých ľudí, no čoraz častejšie majú stále viac fanúšikov aj medzi staršími a preto sa aj veková hranica milovníkov Converse rozširuje. Spoločnosť Converse teraz pre svojich najvernejších pripravila absolútnu bombu.

Čitať viac…

Od Apríla do Septembra bol „the Vans Shop Riot“ nezastaviteľný

Finále najlepších európskych skateboardových tímov sa konalo v portugalskom Lisabone počas uplynulého víkendu. Kompletnú tohtoročnú zostavu tvorilo 14 tímov z celej Európy (Burnside/Holandsko, Lockwood/Belgicko, Picnic/Česká republika, Titus/Nemecko, Black Sheep/UK, Destroy/Rusko, Bana/Portugalsko, Wall Street/Francúzsko, Circus Circus/Dánsko, Surfhouse/Estónsko, Tactic/Španielsko, Gili´s/Izrael, Ministry of Concrete/Grécko, Frisco/Taliansko).

Čitať viac…

Keď na basket, tak jedine v tričku Jordan

Žiadnemu milovníkovi fyzickej aktivity určite neuniklo trendy športové oblečenie značky Jordan, najznámejšieho basketbalistu všetkých čias. V novej kolekcii sú tričká, ktoré patria do kategórie MUST HAVE. Sú dokonalým spojením funkčnosti a skvelého dizajnu.

Čitať viac…

Radical Times with Mates alebo Quiksilver v Austrálii [video]

Po dobrodružstve v Južnej Afrike sa talentovaná skupina jazdcov z tímu Quiksilver, vydala naprieč Pacifikom, aby uskutočnila ďalšiu výzvu, tentokrát v Austrálii. Mikey Wright, Mathieu Crepel, Austen Sweetin, Atsushi Ishikawa, Matt Hoy, Zach Miller a Bryan Fox si zbalili svoje snowboardy, skateboardy, surfy a užili si leto štýlovo.

Čitať viac…

Povzneste svoju ženskosť s novou kolekciou Roxy Fitness

Od pulzujúcej energie mesta, po božský kľud nachádzajúci sa v budhistických chrámoch. Týmto všetkým je inšpirovaná nová kolekcia od Roxy. Kolekcia, ktorá odráža únik a následné zamilovanie sa do japonského Tokia. Dizajnéri sa upriamili na objavovanie nových kultúr, prírody a ženskosti, čo prinášajú v nových farbách, tvaroch a potlačiach. V nových kúskoch od Roxy Fitness sa budete cítiť uvoľnene, bezstarostne a hlavne žensky počas celej nasledujúcej sezóny jeseň/zima 2016.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise