Blog


Ako sa obliecť na svadbu

Moderné svadby sú prezentované nadčasovými nevestami, ktoré sa počas svojho veľkého dňa niekoľkokrát prezlečú. Inak na tom nie sú ani ženísi. Pri nich sa dizajnéri a módne značky so svadobným tovarom priam predbiehajú s novými imidžovými vychytávkami. Navyše žijeme v časoch, kedy sa revolúcia v móde považuje za must have záležitosť. Veľakrát sa tak praktickosť a pohodlnosť dostáva do popredia pred okázalosťou a naškrobenosťou. Preto, ak aj ty chceš svadobčanov šokovať a zachovať si aj počas tvojho veľkého dňa street vibe určite investuj do svadobných tenisiek.

Čitať viac…

Výhody značkového oblečenia

Výhody značkového oblečenia majú široký záber. My ti teraz priblížime len niekoľko pozitív prémiového tovaru oproti lacným a nekvalitným kúskom.

Čitať viac…

Skatepark v Prievidzi: Skateri, bikeri a kolobežkári majú svoj priestor

„Skejtovanie“ už nie je iba športom, ale dokonca samotným životným štýlom. Skaterov môžeme vidieť hocikde, ako jazdia ulice, schody či preskakujú obrubníky. Možností je veľa, avšak najideálnejším miestom sú pre nich skateparky, kde môžu trénovať rôzne triky a zlepšovať tak svoje schopnosti.

Čitať viac…

3 Dôvody, prečo si kúpiť tenisky slip-on

Mokasíny, plátenky či espadrilky sú trendy topánky, ktoré sa tešia obľube už mnoho sezón. Zbierku nazúvacej teda slip-on obuvi uzatvárajú slip-on tenisky, ktoré v sebe nesú ducha ulice i ležérnosti zároveň. Ich veľký come-back majú na svedomí ponožkové tenisky Speed od Balenciaga. Tie dokonca módny magazín Vogue označil za topánky roku 2017. Odvtedy sa produkcia slip-on obuvi rozrástla do enormných rozmerov, takže ak ešte tento skvelý pár tenisiek nemáš doma, čítaj ďalej. Pripravili sme pre teba 3 dôvody, prečo by si tak mal hneď urobiť.

Čitať viac…

Ako si správne vybrať plavky

Dvojdielne či čoraz viac populárnejšie jednodielne? Bandeu, vystužené alebo radšej klasické trojuholníkové? V otázke ako správne vybrať plavky musíš reálne prehodnotiť viacero faktov. A to aj v prípade, že nosíš konfekčnú veľkosť 34.

Čitať viac…

Ako prať plavky, aby držali tvar a nevybledli

Nájsť dobre a lichotivo padnúce plavky je niekedy nadľudský výkon. Ak však patríš k tým pár vyvoleným, ktorí už majú svoj perfektný plážový kúsok v skrini, tak vedz, že od teraz sa musíš o plavky naučiť starať.

Čitať viac…

Čo sú to sneakers alebo aký je rozdiel medzi teniskami a topánkami

Nie všetky tenisky sú určené na šport. Veľa topánok tohto druhu v sebe síce nesie ducha ulice, no pravé sneakers sa okrem streetstyle imidžu zameriavajú aj na iné vlastnosti. Teraz ti vysvetlíme základné rozdiely medzi teniskami sneakers a ostatnými druhmi topánok.

Čitať viac…

Rýchly sprievodca ako postupovať pri výbere mikiny

Mikina dokáže veľa. S kapucňou i bez nej rozpráva svetu príbeh o tvojich módnych preferenciách. S obľubou ju nosia influenceri, herci i športovci. My fičíme na street style vychytávkach a tie sú mikinami priam premnožené. Takže, či si už milovník uniformity alebo výstrednosti, musíš vedieť ako postupovať pri výbere mikiny.

Čitať viac…

Adidas sa zrodil v práčovni

Začali v práčovni a dobili svet. Aj takto by sa dal opísať príbeh úspešnej nemeckej značky Adidas. Za každým veľkolepým triumfom sa však skrývajú roky driny, odhodlania a sebazaprenia. Adidas Superstar, Adidas Team Court či Adidas Stripe sú ikonické pojmy nielen v športovom priemysle. A pre ich nadčasový dizajn, kvalitné spracovanie a street vibe na nich nedáme dopustiť ani my.

Čitať viac…

Ako vybrať penyboard

​​​​​​​Pennyboard je skvelá doska, ktorá ťa naučí všetko potrebné, aby si mohol naplno pričuchnúť k skateboardingu. Navyše je malý, spratný a bezpečný. Preto sa teraz pozrieme na to, ako vybrať pennyboard, aby si si spolu s ním mohol naplno užiť letné ulice.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise