Blog


Klaudia Medlová získala 2.miesto v súťaži European Rider of year 2017

Klaudia Medlová, mladá talentovaná snowboardistka z Liptovského Mikuláša, reprezentantka SR v disciplíne slopestyle snowboarding a big air patrí medzi špicu slovenského snowboardingu.

Čitať viac…

Nákupy v Board Paradise nie sú len o snowboardoch

13 rokov je dosť dlhý čas nielen v živote človeka, ale aj v podnikaní. Udržať sa na trhu, byť pre svojich zákazníkov stále inšpiráciou, mať chuť sa zlepšovať. V rozhovore s majiteľom siete obchodov Board Paradise, Radom Hasákom sa dozvedáme, že to určite nie je vždy ľahké, no treba sa držať svojich vízií a cieľov.

Čitať viac…

Star Wars je späť!

Patríš medzi skalných fanúšikov Star Wars? Tak určite vieš, že v kinách už beží premiéra 8-meho dielu Star Wars: Poslední Jediovia. Pri tejto príležitosti Stance priniesol novú kolekciu ponožiek a spodného prádla, ktorú musíš mať!

Čitať viac…

Hitparáda najlepších outfitov za rok 2017

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako ste sa obliekali, keď s vami mávala puberta? Ak ste sa narodili začiatkom deväťdesiatych rokov, tak ako ja, určite ste neunikli grungovej vlne, ktorú rozpútala Nirvana, zapleteným copíkom á la Gwen Stefani alebo vyťahaným teplákom a oversize denimovým bundám zo šatníka Mc Hammera.

Čitať viac…

Dc Snowpark Opening Jasná

Dočkali sme sa, zima je už tu! Strediská makajú ostošesť, aby všetko pripravili a my už vieme, kde rozhodne nesmieš chýbať! Takže, píš si do kalendára dátum 16.12.2017, pretože práve v ten deň sa otvára DC Snowpark v Jasnej ;) A bude to veľké!

Čitať viac…

Ako sme k našej ambasádorke prišli. Predstavujeme vám Babsy, milovníčku street style módy a budúcu longboardistku

Board Paradise je tu už 13 rokov. Je to dosť dlhý čas nielen v živote človeka, ale aj v podnikaní. Udržať sa na trhu, byť pre vás stále inšpiráciou, zlepšovať sa, s chuťou sa uchádzať o vašu priazeň. Robíme to, čo nás baví a asi aj preto to baví vás. Cítili sme, že sa chceme oprieť o ďalších ľudí, ktorým je blízky koncept nášho obchodu a spoločne pre vás pripravovať nové inšpirácie, ako vyjadriť svoju jedinečnosť aj oblečením.

Čitať viac…

Hľadáš okuliare na snowboard? Electric je tá správna voľba!

Jedno je jasné, bez okuliarov sa na hory radšej nevypravujte. Snowboardové okuliare patria k dôležitému snowboardovému vybavenia. My vám predstavíme nové modely značky Electric. U snowboardistov sú veľmi obľúbené vďaka skvelej funkčnosti a štýlovému vzhľadu.

Čitať viac…

Quiksilver uvádza: Depth Perception

Ďaleko v Britskej Kolumbii, na nádhernom mieste, ktoré je známe svojimi prírodnými krásami, uvidíte najlepší snowboarding v podaní Travisa Rice a ďalších jazdcov akými sú Bryan Fox, Austen Sweetin a Robin Van Gyn.

Čitať viac…

Toto sú dôvody, prečo by si nemal vo svojom zimnom šatníku vynechať značku Quiksilver

Okrem toho, že americká značka Quiksilver ponúka svieže letné kúsky, nájdeš v ich ponuke aj kvalitné zimné vybavenie. Ak hľadáš bundu či nohavice, ktoré ťa zahrejú, ochránia proti vetru a pritom budú vyzerať štýlovo, si na správnom mieste. Zimná edícia tejto fashion snowboardovej značky v sebe skrýva hneď niekoľko dôvodov, prečo by v tvojom tohtoročnom šatníku nemala chýbať.

Čitať viac…

Oblečte sa od hlavy po päty do značky Vans

Vans prináša vždy len to najlepšie! Nová nadupaná dámska kolekcia značky Vans je určená ženám, ktoré sa s príchodom chladnejších dní už musia obliekať teplejšie, no stále chcú vyzerať dobre. Už roky je v trende vrstvenie a tak je to aj túto sezónu. Na tričká s dlhým rukávom si môžete dať trendy bomberu, ktorú vám bude každý závidieť. Nezabudnite ani na poriadne topánky, ktoré udržia vaše nohy v teple.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise