Blog


Zimná kolekcia Quiksilver 20/21

Quiksilver to je nielen kvalitné spracovanie, ale aj neprehliadnuteľný dizajn a nezáleží pri tom, či si začiatočník alebo pokročilý lyžiar či snowboardista. Presvedčí ťa o tom aj jeho nová kolekcia pre zimnú sezónu 2020/2021, ktorá v sebe spája ikonický štýl DNA Quiksilver s grafikou 90-tych rokov spolu modernými prvkami streetwear-u.

Čitať viac…

Zimná kolekcia Roxy 20/21

Bezkonkurenčná ženskosť, farby ladiace s dizajnom, kolízia budúcnosti s retro podtónmi. Taká je tohtoročná zimná kolekcia Roxy, ktorá okrem premyslenej vizuálnej stránky kladie dôraz aj na technológie a energický prístup k udržateľnosti tak, aby si si pohodlne a naplno užila radosť z jazdy zasneženou krajinou.

Čitať viac…

Ronie Lookbook / Jesenný edit

Tepláky sú top outfit dnešných dní. Stvorené na home office, ale aj na prechádzky do mesta. A práve práca z domu nás inšpirovala na nafotenie lookbooku s krásnou Ronie. Teplákový štýl doplnený kvalitnou bundou a teniskami je totiž must have business look súčasnosti.

Čitať viac…

Kolaborácia Super Mario x Champion

Ak máte radi limitky, kultové kúsky od Champion a hrdinu počítačových hier Super Mária, tak si pod vianočný stromček určite zaobstarajte jeden exkluzívny kúsok z ich spoločného projektu.

Čitať viac…

Kvalitná technická bunda na zimu je základ!

Byť v zime v teple a suchu je základ. Preto ak plánuješ značnú časť tohto ročného obdobia stráviť v prírode, a to nielen na boarde či lyžiach, ale aj ako casual turista, mal by si investovať do kvalitnej zimnej bundy.

Čitať viac…

Najlepšie tenisky na jeseň

Čo si budeme nahovárať. Jeseň je tu s nami už nejaký ten piatok a už neraz sme sa museli prispôsobiť jej vrtochom. Ranné mrazy, teplejšie obedy a upršané večery potrebujú poriadne jesenné tenisky, a tak sme pre teba vybrali niekoľko kúskov, vďaka ktorým ťa žiadny teplotný výkyv neprekvapí.

Čitať viac…

Pánske zimné bundy do každého počasia

Aj napriek tomu, že v súčasnosti mnohí pracujeme z domu, investícia do poriadnej zimnej bundy sa vždy oplatí. A to najmä teraz, kedy vďaka home office môžeš tráviť viac času v prírode. Nenechaj sa preto zaskočiť mrazivým vetrom a vyber si u nás zimnú bundu, ktorá bude odzrkadľovať tvoj štýl a zároveň splní všetky tvoje funkčné požiadavky.

Čitať viac…

Jesenná kolekcia Jordan plná nadčasových kúskov

Jordan to nie je len brand pod značkou Nike, ale aj životný štýl. O tom vedia svoje aj jeho tvorcovia, ktorý tohtoročnú jesennú kolekciu nabili nadčasovými prvkami pretkanými basketbalovým dedičstvom a kvalitnými materiálmi.

Čitať viac…

Roxy Pop Snow kolekcia 2020

Kolekcie Pop Surf a Pop Snow od Roxy boli vytvorené s cieľom zabezpečiť, aby hory a moria, ktoré tak milujeme, tu boli aj zajtra. Sú vyrobené predovšetkým za účelom udržateľnosti. Či v lete alebo v zime, Roxy k nám prichádza s týmto posolstvom.

Čitať viac…

Ultrarange Exo Hi MTE & SK-8 Hi MTE 2.0.

V dnešnom článku vám predstavíme technológiu MTE 360 ™, ktorú prináša Vans do vám už iste známych modelov Ultrarange Exo a Sk-8 Hi.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise