Adidas Falcon


Máme tu niečo pre nežnejšie pohlavie. Asi si si všimol, že aj do našeho e-shopu znovu zamierili tri pásiky. Tento krát sú to tenisky Falcon v retro bežeckom štýle a sú inšpirované elektronickou hudbou a módou 90. rokov, aby sme boli presnejší, sú adaptáciou pôvodnej siluety Falcon Dorf z roku 1997 - série bežeckých topánok, ktoré sa vydali počas mimoriadne silného obdobia, kedy sa značky rozbiehali.

Adidas Falcon


Falcony majú robustnú konštrukciu so žiarivými farbami a sú súčasťou špeciálnej kolekcie, ktorá pripomína rapovú scénu z 90. rokov. Farby boli obzvášť živé a v tej dobe sa zavádzali všetky druhy rôznych tvarov, niektoré sú trochu abstraktnejšie ako iné.
Tento sieťovinový model zdobia metalické vrstvy zo syntetickej kože a dotvára ich výnimočné tlmenie na celodenné pohodlie. Získajú si ťa hlavne metalické a farebné detaily z materiálu TPU, ktoré týmto sneakers dopĺňajú trendy a hravý štýl. Celodenné pohodlie zažiješ vďaka tlmiacej medzipodrážke a ver, že budeš mať pocit ako by si mala nohy v bavlnke. Autentický diel Torsion System spevňuje strednú časť chodidla a ostáva verný pôvodnemu bežeckému dedičstvu adidas.
Chaloši zo Sneakers-magazine išli do Berlína a dostavili sa na konkrétne miesto špeciálnej predprieméry, na ktorú boli pozvaní. Pre spojenie hravosť topánok a ich inšpiráciu retro štýlom, adidas zvolil dokonalé prostredie. Celý spot sa niesol v retro téme so všetkým, čo k tomu patrí - od autodromu až po kolotoče a obrovského dinosaura.
Všetky topanky adidas Falcon majú spoločný pôvod: Falcon Dorf. Ako sme si povedali vyššie, táto silueta bola prvý krát vydaná v roku 1997 a je to jedna z tých old-fashioned klasík z bohatých adidas archívov.

Adidas Falcon

Keď sa Adidas Running tím snažil nájsť názov pre túto novú siluetu, súčasťou ich každodenného života bol beh cez nemecký les a francké dediny. Dedinka “Falkendorf” bola jedným z týchto malých dediniek, ktoré boli v blízkosti sídla adidas v Herzogenaurachu. Jeho názov bol internacionalizovaný na “Falcon Dorf”, zatiľ čo “W” zjavne znamená “Ženy”.
V roku 2018 sa Falcon Dorf vracia vo forme 1:1, aj keď chce aby sa tento krát nazýval “Yung-1”, aby sa aspoň takýmto spôsobom zakryl jeho pokročilý vek. Veď predca od 97eho už prešlo pár rôčkov. Falcon W je však rafinovaná ženská verzia, ktorá využíva na inšpiráciu OG modely.
Falcon W využíva jedinečnú hornú konštrukciu, a robustná podrážka nielenže robí tento typický vzhľad 90.rokov, ale aj jeho mäkké EVA zlúčeniny poskytujú veľký komfort.


Prinášame ti aj 10 dôvodov prečo si kúpiť tieto extrémne ľahučké a pohodlné topánky ( na základe dotazníku RunRepeat) ..


1. Pri kráčaní podrážka veľmi dobre tlmí každý krok.
2. Väčšina užívateľov potvrdilo, že v nich nachodia aj kilometre bez toho, aby cítili akékoľvek nepohodlie.
3. Sú vhodné aj pri cvičení a workoute.
4. Sú veľmi štýlové.
5. Kupujúci zhodnotili, že to je ich najobľúbenejší pár topánok v šatníku, ktorý má naozaj vhodné odpruženie.
6. Veľa ľudí ocenilo ich obrovkú škálu farieb.

7. Na tomto modeli sú využité veľmi kvalitné materiály.
8. Ich robustný štýl im dodal luxusný lesk a mohutný výzor prekvapivo ladí k obrovskému množstvu oblečenia.
9. Prichádzajú na trh s rozumnou cenou, ktorá je adekvátna a priamo úmerná ich kvalitám.
10. Pre tých, ktorí majú široké chodidlá bola šírka týchto topánkok veľkým plusom.

Keďže ja sama som jedným z nositeľov týchto topánok, tak len odporúčam, aj keď mala som pri ich výbere jeden problém (ako každá žena - nevedela som sa rozhodnúť akú farbou chcem).
Všetky, ktoré teda uvažujete nad kúpou, už viac neuvažujte, maximálne nad farbou.

 


Zdroj: text - Kristína Dutková  / foto - Adidas

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise