Ako kombinovať oblečenie

Buď sám sebou a ukáž svetu, čo je v tebe v oblečení, ktoré reprezentuje tvoje pravé JA. To, čo máš na sebe, veľa prezrádza o tvojom vnútornom nastavení a životných preferenciách. Preto by si mal vedieť ako kombinovať oblečenie, aby si sa vždy cítil ako ryba vo vode.

 

Výzor vzbudzuje sebavedomie

 

Tvoj outfit hovorí o tvojom štýle a dodáva ti potrebné sebavedomie. Zmyslom toho ako kombinovať oblečenie tak nie je striktne sa držať módnych trendov. Oveľa dôležitejšie je v šatníku skladovať kúsky, ktoré sú nadčasové, kvalitné, dobre sedia a vystihujú tvoju životnú filozofiu.

 

Výzor vzbudzuje sebavedomie foto 1

 

Aké farby sa k sebe hodia

 

Pri kombinovaní oblečenia vždy mysli na to, že základom úspechu je pochopenie, aké farby a materiály sa k sebe hodia. Preto najlepšie spravíš, ak investuješ do základných kúskov v neutrálnych tónoch. Medzi nich patrí klasická biela, šedá, čierna, béžová, námornícka modrá a olivová. Tričká či tepláky v týchto farbách potom ľahko dokombinuješ s aktuálnym módnym výstrelkom ako sú kvetinové bombery či tenisky s geometrickými vzormi.

 

Aké farby sa k sebe hodia foto 2

 

Tóny a kontrasty

 

A od farebnosti plynule prejdi k tónovaniu alebo vytváraniu kontrastov. Ak máš rád jednoduchosť obliekaj sa tón v tóne. To znamená, že vsadíš napríklad na kolorit modrých farieb, ktorý jemne doplníš univerzálnou bielou či čiernou. V prípade, že si viac extrovert, určite oceníš i kontrasty. V ich prípade je základom kontrastný doplnok v podobe výstrednej bundy, topánok či mikiny alebo šiltovky.

 

Tóny a kontrasty foto 3

 

Prispôsob sa ročnému obdobiu

 

Pri vytváraní tvojho šatníka mysli aj na ročné obdobia. Počas jesene a zimy je ideálnym spôsobom obliekania vrstvenie. Teplé mesiace si zas v otázke ako kombinovať oblečenie priam pýtajú jemné farby doplnené výraznými doplnkami. Pri nich však vždy maj na pamäti, že kožené prvky musia ladiť s kovovými. Inak nikdy nedosiahneš požadovaný efekt.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 roxy

 

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise