Boardparadise má vylepšenú funkčnosť

Nový rok pre mnohých z nás symbolizuje nielen začiatok kalendárnych dní, ale aj vhodný čas na zmenu. Preto sme sa i my rozhodli inovovať niektoré funkcie nášho obchodu a už niekoľko týždňov fungujeme v lepšom sviežom dizajne.

Jednoduché vyhľadávanie pre každého

Našim cieľom je uľahčiť Ti nakupovanie vo všetkých možných ohľadoch a preto zásadne zmeny v e-shope nastali vo vyhľadávaní jednotlivých produktov. Od teraz tak môžeš svoje obľúbené kúsky nájsť nielen vďaka navigácii v hlavnom menu a funkcii vyhľadávača, ale aj pomocou filtrov pri samostatných kategóriách, v ktorých pribudla najmä možnosť veľkosti a farby.

Prezradíme Ti dostupnosť

Zaujímavou novinkou je tiež možnosť vidieť, v ktorej predajni je produkt, ktorý Ťa oslovil uskladnený. Vytvorili sme tak pre Teba pohodlnú možnosť, vďaka ktorej si budeš môcť ísť Tebou vybraný kúsok vyskúšať do predajne v blízkosti Tvojho bydliska. Na vlastné oči si tak overíš kvalitu, strih a veľkosť, no a v neposlednom rade ušetríš za poštovné a komplikácie s prípadným vrátením tovaru.

Dostupnosť na webe boardparadise.sk

Ako to funguje?

Celú novú funkčnosť si teraz popíšeme na tomto jednoduchom príklade - keďže sa blíži Valentín, môžeš napríklad urobiť radosť svojej polovičke skvelými novými legínami. Prvé, čo musíš urobiť, je kliknúť v hlavnom hornom menu na kategóriu dámske oblečenie a obuv. Potom už len stačí ak v sekcii farba v ľavom rohu zvolíš červenú farbu a v kategórii veľkosti zase požadovaný rozmer – napríklad S. Za pár sekúnd sa na tvojej obrazovke zobrazí zaujímavá ponuka nielen s legínami, ale aj tričkami a mikinami, ktoré po prípade môžeš k vybraným legínam dokúpiť. Selekciu takto zúženej ponuky tovaru môžeš navyše ešte zúžiť vďaka filtrom v hornej lište, kde si navolíš, koľko chceš za legíny utratiť peňazí, či majú byť v akcii a či je možné ich zakúpiť aj v predajni blízko tvojho bydliska. Geniálne, nemyslíš? ;-)

Nové filtre na Boardparadise.sk

Zisti ako to funguje onlien -> TU

 

⌨️ PhDr. Katarína Kmeťová  📸 BoardParadise.sk
 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise