Čo je nové v Board Paradise


BOARD PARADISE Prievidza sa sťahuje!

​​​​​​​Milí zákazníci, s radosťou vám oznamuje, že naša predajňa v OC Korzo bude od 23.októbra 2020 presťahovaná na novú adresu a tou je Bojnická cesta 24 (bývalý Radosport).

Čitať viac…

Back To School 2020

Po dlhej nútenej pauze, už čoskoro zasadnú školáci opäť do školských lavíc. Bude to temný alebo veselý začiatok? 😃 Uvidíme .. S nami však môže byť o niečo krajší a farebnejší, presne ako náš výber noviniek. Od batohov, tenisiek, tričiek, mikín až po šľapky, u nás to hmýri všetkými farebnými kombináciami.

Čitať viac…

Náš najnečinnejší, ale najzlatší spolupracovník

Náš headoffice v Bojniciach bol počas pandémie na krátky čas zatvorený a pracovali sme všetci z domu. Už nejaký čas však opäť všetci pekne pracujeme z kancelárie a týka sa to aj nášho štvornohého miláčika Tonyho.

Čitať viac…

Aktuálne informácie o doručovaní

Vážení zákazníci, naše kamenné predajne ostávajú až do odvolania zatvorené, netreba sa však báť – sme tu pre Vás online a to 24 hodín denne , 7 dní v týždni. Nakoľko je pre nás ochrana zdravia zamestnancov dôležitá, rozhodli sme sa z našich domovov urobiť prechodné kancelárie, tým pádom nestratíme kontakt s Vami ani počas tejto mimoriadnej situácie.

Čitať viac…

Šialený výpredaj na BoardParadise

​​​​​​​Na BoardParadise sa ešte nikdy nenakupovalo tak dobre ako teraz. Nielenže sme začiatkom roka pridali nové funkcie do vyhľadávania Tvojich obľúbených kúskov, ale momentálne sa u nás stále koná šialený výpredaj, v ktorom si môžeš kúpiť i novinky až v 40% zľave.

Čitať viac…

Boardparadise má vylepšenú funkčnosť

Nový rok pre mnohých z nás symbolizuje nielen začiatok kalendárnych dní, ale aj vhodný čas na zmenu. Preto sme sa i my rozhodli inovovať niektoré funkcie nášho obchodu a už niekoľko týždňov fungujeme v lepšom sviežom dizajne.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise