Eventy


SNOW FILM FEST 2016 odštartoval svoju „tour“. Kde všade ho môžeš zažiť a čo všetko na teba čaká?

Celovečerné pásmo prvotriednych filmov o extrémnom lyžovaní, snowboardingu, snow-kitingu a zimnom lezení sa koná od konca októbra do začiatku decembra vo viac ako 200 mestách na Slovensku a v Českej republike. Okrem filmov sa na mnohých miestach môžeš tešiť aj na sprievodný program.

Čitať viac…

Raj surferov leží v Európe, volá sa Ericeira

Mohutné pieskovcové útesy nad modrým Atlantikom, obrovské vlny, ktoré nemajú konca kraja, „seafood porn“ v lokálnych podnikoch, nové medzinárodné priateľstvá, krásna príroda a krásni ľudia - to všetko zažiješ v Ericeire. Mekka surferov, do ktorej mieri čoraz viac fajnšmekrov. Pre Európanov je to vďaka dostupnosti častokrát víkendové odskočenie si od povinností. Charizma tohto miesta spôsobí okamžité dobitie energie.

Čitať viac…

#ROXYFITNESS v Európe: Ak máte cestu do Francúzska, nenechajte si to ujsť

„Nie je nič lepšie, ako super partia báb pokope!“, hovorí Torah Bright, olympijská zlatá medailistka v snowboardingu a členka Roxy tímu.

Čitať viac…

Quiksilver & Roxy Pro France 2016: Svetová surfová špička prichádza

Už 15. rok po sebe Francúzsko privíta celosvetovú surfovú elitu na pobreží Landes, kde sa uskutoční jedna z najvzrušujúcejších a najrozhodujúcejších udalosti v kalendári Svetovej surfovej ligy (WSL). The créme de la créme mužského pro surfingu si môžete vychutnať od 4. do 15. októbra vo francúzskych mestách Hossegor, Seignosse a Capbreton, kde sa predstavia aj minuloroční víťazi ako John Florence, Gabriel Medina, legenda Kelly Slater a miláčik domáceho publika Jeremy Flores.

Čitať viac…

Od Apríla do Septembra bol „the Vans Shop Riot“ nezastaviteľný

Finále najlepších európskych skateboardových tímov sa konalo v portugalskom Lisabone počas uplynulého víkendu. Kompletnú tohtoročnú zostavu tvorilo 14 tímov z celej Európy (Burnside/Holandsko, Lockwood/Belgicko, Picnic/Česká republika, Titus/Nemecko, Black Sheep/UK, Destroy/Rusko, Bana/Portugalsko, Wall Street/Francúzsko, Circus Circus/Dánsko, Surfhouse/Estónsko, Tactic/Španielsko, Gili´s/Izrael, Ministry of Concrete/Grécko, Frisco/Taliansko).

Čitať viac…

Radical Times with Mates alebo Quiksilver v Austrálii [video]

Po dobrodružstve v Južnej Afrike sa talentovaná skupina jazdcov z tímu Quiksilver, vydala naprieč Pacifikom, aby uskutočnila ďalšiu výzvu, tentokrát v Austrálii. Mikey Wright, Mathieu Crepel, Austen Sweetin, Atsushi Ishikawa, Matt Hoy, Zach Miller a Bryan Fox si zbalili svoje snowboardy, skateboardy, surfy a užili si leto štýlovo.

Čitať viac…

SOLID OPEN AIR FESTIVAL 2016: To najlepšie ukončenie party-leta

13. ročník multižánrového tanečného festivalu sa aj tento rok uskutoční na letisku v Partizánskom, v Malých Bieliciach, a to už tento víkend 2.-3. sep. 2016. Organizátori sľubujú najsilnejší line-up v histórii, a tak si na svoje prídu všetci priaznivci d&b, hip-hop a house.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise