Eventy


Dc Snowpark Opening Jasná

Dočkali sme sa, zima je už tu! Strediská makajú ostošesť, aby všetko pripravili a my už vieme, kde rozhodne nesmieš chýbať! Takže, píš si do kalendára dátum 16.12.2017, pretože práve v ten deň sa otvára DC Snowpark v Jasnej ;) A bude to veľké!

Čitať viac…

DC tím na Grape festivale

Už tento víkend sa v Piešťanoch na letisku koná ôsmi ročník skvelého festivalu Grape, kde si okrem skvelej muziky užiješ aj ten najlepší minirampový skateboarding v podaní DC skate tímu!

Čitať viac…

#RoxyFitness má za sebou 3 lokality, zostávajú ešte 2

V roku 2015 odštartovalo ROXY podujatia s názvom #RoxyFitness, ktoré sa doteraz konali v 18-tich krajinách s vyše 16 000 účastníkmi. Tento rok sa #RoxyFitness koná v piatich lokalitách. Najbližšia zastávka je 13. augusta v Canmore (Kanada).

Čitať viac…

Koro Skate Cup a Nonstop Basketball 24 hodín

Ak nevieš, kam zamieriť teno víkend, máme pre teba rovno dva zaujímavé typy! Ak si niekde v okolí Bardejova, určite nevynechaj KORO SKATE CUP, ktorý sa uskutoční v sobotu, 1.7. Ak holduješ viac basketballu, v Nedožeroch-Brezanoch sa túto sobotu koná veľmi zaujímavá akcia s názvom Nonstop Basketball 24 hod.

Čitať viac…

ISA The International Surfing Games 2017

Od 20. do 28.mája sa konajú majstrovstvá sveta v surfingu, ISA The International Surfing Games, kde sa stretli najlepšie svetové surferské týmy, aby reprezentovali svoje národy a súťažia si o zlato. Súťaží sa v troch kategóriách, muži, ženy a najlepší tím.

Čitať viac…

Quiksilver a Roxy Czech&Slovak Surfing Championship, už poznáme dátum

Jubilejný 10. ročník Majstrovstiev Českej a Slovenskej republiky v surfingu, QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP sa tento rok koná 16. – 25.6.2017 vo francúzskom Seignosse, ktoré je tradičným miestom šampionátu a zároveň jednou z najlepších surfových lokalít v Európe.

Čitať viac…

Quiksilver a Roxy Pro Gold Coast má svojich víťazov

Owen Wright a Stephanie Gilmore vyhrali prvé preteky World Surf League Championship Tour, Quiksilver a Roxy Pro Gold Coast, ktoré sa konali v najznámejšom surfovom spote Snapper Rock.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise