Eventy


Otvorenie sezóny v Jasnej 2018 / 2019

Snowboardisti lyžiari a iný nadšenci zimných športov POZOR! Berte boardy, lyže, sánky, sáčky, ....

Čitať viac…

DnB show by III Trident

Ďalšie pokračovanie úspešnej noci DnB show by III Trident Pozvanie prijalo anglické duo THE PROTOTYPES, ktorí su považovaní za strop vo svojom obore. Za posledných pár rokov ovládli DnB scénu a získali si pozornosť hviezd ako Pendulum, Annie Mac, Roni Size a mali možnosť remixovat skladby od Koven, The Qemists, Modestep….

Čitať viac…

Keď surferi čakajú na vlny

Koncom júna sme strávili niekoľko dní na francúzskom pobreží Atlantického oceánu, v tesnej blízkosti surferských mestečiek Hossegor a Seignosse. Konal sa tu týždňový surferský kemp a majstrovstvá v surfingu Česka a Slovenska - Quiksilver & Roxy Surfing Championship. A my sme boli pri tom.

Čitať viac…

BRIGHT TRADESHOW, BERLÍN, 3.-5.7.2018

Bright je popredná európska platforma pre skateboarding a celé dianie okolo neho. Podporuje dialóg medzi značkami, maloobchodom, športovcami a jednotlivcami a vytvára tak spoločnú víziu skateboardovej kultúry a zároveň obchodnú blízkosť. Vybrali sme sa tak do letného Berlína a prináša odtiaľ pár záberov Enjoy!

Čitať viac…

SKATE IS NOT DEAD!

Dôkazom toho je Slovenský pohár v skateboardingu 2018, ktorý sa koná už túto sobotu 5.5.2018, pod záštitou Slovenského rýchlokorčuliarskeho zväzu a sekcie skateboardingu. Tak neseď doma a hybaj von! 1. kolo sa uskutoční v skateparku v Spišskej Novej Vsi. Jazdiť sa bude v dvoch kategóriách: Juniorská kategória (do 16 rokov) a seniorská kategória (nad 16 rokov).

Čitať viac…

QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP 2018

Vo Francúzskom Seignoss, ktorý je jednou z najlepších surfových lokalít v Európe, sa v dňoch 22.6. – 1.7.2018 opäť stretnú najlepší surferi a surferky z celej SR a ČR, aby si zmerali svoje sily a užili si spoločne strávený čas na Majstrovstvách Českej a Slovenskej republiky v surfingu - QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP 2018.

Čitať viac…

Skvelá freeridová akcia DC Helter Skelter už túto sobotu 24.3.2018 v Jasnej!

DC Snowpark stredisko Jasná aj tento rok pripravila pre všetkých milovníkov freestylu a zábavy skvelú akciu DC Helter Skelter, ktorá odštartuje už v sobotu 24.marca o 8:00.

Čitať viac…

VIBE Fest 2018 začína tento rok 23. februára v Trenčíne

Už 23.2.2018 budeme všetci na jednej vlne! Ak ešte nemáš plány na piatok 23. feburára, kúp si lístky ešte dnes a príď to odapáliť do Expo Centra v Trenčíne na tohtoročný Vibes Fest. Okrem množstva umelcov sa predstavia aj legendy ako Pil C, Supa alebo EGO, ktorý predstaví svoj dlhoočakávaný debutový album PRECEDENS, na ktorý sa čakalo neskutočných 8 rokov. Úplne prvý koncert na Slovensku s albumom PRECEDENS predstaví práve na VIBE Feste

Čitať viac…

11. ročník Big Air v meste Kremnica sa uskutoční 9. februára 2018

11. ročník podujatia Big Air vmeste sa uskutoční 9.-10.2018 na Štefánikovom námestí v Kreminci. SNOWBOARDING | FREESKIING | KONCERTY | DETSKÁ ZÓNA | SKVELÉ JEDLO | NAJLEPŠIE DRINKY | AFTERPARTY | SNEH Najbližšia edícia stále jedinečného športovo-zábavného festivalu Big Air v meste má pre divákov a jazdcov pripravený opäť skvelý program a niekoľko noviniek a vylepšení. Poznačte si víkend 9.-10. FEBRUÁR 2018 a čekujte aktuálne informácie tu a na www.bavm.sk.

Čitať viac…

Už tento víkend sa uskutoční 8. ročník Zuberskej Foršty

Dňa 3. februára 2018 sa uskutoční už 8. ročník freestylového podujatia Zuberská Foršta. Na štart sa postavia najlepší freestyle jazdci na Slovensku a budú bojovať o cenné body v slovenskom pohári v kategórii snowboard aj freeski. O zábavu na svahu sa postará DJ Apko. Pre divákov je pripravená aj bohatá tombola od našich sponzorov. Večer sa o dobrú náladu postará Chiki liki tu a spolu s DJ's Littva Ludko Snowak a Ero v sále v Habovke.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise