Extravagantné tenisky Nike Air Huarache sú stvorené na športovanie

Zaujmú na prvý pohľad! Model tenisiek Nike Huarache patrí medzi tie, ktorý si obľúbili všetci vyznávači kvalitnej obuvi vďaka ich úžasnému pohodliu a jedinečnému dizajnu. Sú vyrobené z materiálu, ktorý zaručuje priedušnosť a zároveň chladenie, čo oceníte hlavne v lete. Ich moderný look vám budú všetci závidieť. Svojim dizajnom jednoducho predbehli dobu.

Tenisky Nike Air Huarache sa na trhu objavili v roku 1991 a od vtedy sa zaradili medzi nesmrteľné modely. Ich otcom je americký dizajnér Tinker Hatfield. Tieto tenisky majú pár prvkov, ktoré ich robia rozpoznateľnými už na prvý pohľad. Najvýraznejší je gumový pás na päte a mohutná medzipodrážka. Hatfield sa pri ich tvorbe inšpiroval topánkami na vodné lyžovanie a preto na teniskách nechýbajú ani neoprénové časti.

Nike Huarache

Ak milujete pohodlné tenisky s výrazným štýlom, ste na správnej adrese. Topánky Nike Air Huarache sa stali hitom posledných sezón práve pre ich extravagantný vzhľad. Trendy návrh z nich robí nadčasové tenisky, ktoré len tak ľahko z módy neodídu. Sú vhodné pre ľudí, ktorí milujú extravaganciu a skutočnú kvalitu.

Stavba topánok

Komfort pri nosení umožňuje pohodlná stielka vo vnútri. Odpruženie zabezpečuje vzduchový vankúš v zadnej a prednej časti podrážky. Zvršok je kožený s odolnými textilnými prvkami s priedušnou sieťovinou s klasickým remienkom cez pätu. Koža je tiež kombinovaná s neoprénom, ktorý je pre model Huarache typický a dodáva mu ono povestné pohodlie. Unisex topánky majú lepkavú gumovú podrážku, ktorá poskytuje optimálnu trakciu pri stúpaní a klesaní. Spodná časť podrážky je vrúbkovaná a pri chôdzi zaručí vynikajúci priľnavosť k povrchu.

Nike Huarache biele

Určené na beh

Kultové krásne biele tenisky Nike Huarache Run sú topánky nízkeho strihu s klasickým vzhľadom. Páčia sa hlavne ženám, no bez problémov pasujú aj chlapom. Na udržanie vynikajúceho prúdenia vzduchu je použitá Phylon stielka, ktorá poskytuje zonálne odpruženie. Phylon podošva poskytuje odpruženie, zvyšuje flexibilitu a má funkčné a strategicky umiestnené gumové struky pre dlhú životnosť. Povrch je kombináciou sieťoviny a kože, zatiaľ čo neoprénová vnútorná objímka zaručuje pohodlné nosenie. Jednoducho dokonalosť.

Nike Huarache Run

Chlapi stavia na klasiku

Pre milovníkov nie len behu ale aj športovania sú tenisky Nike Huarache ako stvorené. Boli vytvorené špeciálne pre outdoorové aktivity. Vďaka integrovanej vzduchovej jednotke Air Sole pod pätou zabezpečia pohodlie pri dopade na akýkoľvek povrch, čo oceníte hlavne v náročnejšom teréne. Tieto tenisky si zachovávajú pôvodné ikonické detaily a chlapi ich obdivujú práve vďaka črtám netypickosti. Zvršok v čiernej alebo čierno-bielej kombinácii je pre pánov najlákavejší.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise