Jordan LookBook

JORDAN TENISKY

Tenisky sú must-have záležitosť už niekoľko sezón. No pre nás sú tenisky značky Jordan nielen aktuálnou vychytávkou, ale aj vyjadrením našej životnej filozofie a nezáleží pritom, či je jar alebo zima. Vieme ich nosiť vždy a za každých podmienok. A to chceme naučiť i vás.

 

JORDAN TENISKY foto 1

JORDAN OUTFIT

Preto sme v jedno teplé jesenné popoludnie vybehli na ihrisko neďaleko nášho office a nafotili sme túto neskutočnú kolekciu. Keď som videla prvé snímky, mala som pocit, že to snáď ani nemôžu byť modely z našich končín. Prvé, čo mi napadlo, boli spomienky na časy strávene v USA, kde je takýto look bežnou súčasťou ulíc a to aj bez ohľadu na to, či ste nadšenci basketbalu alebo nie.

 

JORDAN OUTFIT foto 2

JORDAN TENISKY

Tenisky v rámci lookbooku sme kombinovali do teplejšieho aj chladnejšieho počasia. Samozrejmosťou sú funkčné ponožky, ktoré sú základom pre nadchádzajúce mesiace. Nie sú totiž len dizajnovou záležitosťou, pretože okrem ikonického vzhľadu krásne odvetrávajú chodidlá a postarajú sa o to, aby vaše nohy boli v teple.

 

JORDAN TENISKY foto 3

MIKINY a TEPLÁKY

Skvelými štýlovými pomocníkmi proti chladu sú i teplé mikiny tepláky. Páčilo sa nám skladať jednotlivé outfity pomocou vrstvenia, pretože táto technika má viacero výhod. Nielenže vyzerá trendy, no počas dňa sa môžete v prípade potreby ktorejkoľvek vrstvy zbaviť a vytvárať si tak neustále vlastnú komfortnú zónu.

 

MIKINY a TEPLÁKY foto 4

ČIAPKY a ŠILTOVKY

Outfity sme vyšperkovali čiapkamiŠiltovky a zimné Beanie Cuffed nechýbajú na hlave žiadneho Jordan maniaka. Keď som ukazovala fotky z fotenia môjmu partnerovi, bol nadšený. Neveril, že zábery z našich ulíc sa vedia tak dobre vydariť. Outfity z lookbooku by vraj vedel nosiť celoročne a už teraz mi napísal zoznam, čo všetko chce dostať od Ježiška pod stromček 

 

ČIAPKY a ŠILTOVKY foto 5

 

Objav celú kolekciu -> TU

 

⌨️  PhDr. Katarína Kmeťová  📸 Roman Murín , BoardParadise

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise