Keď na basket, tak jedine v tričku Jordan

Žiadnemu milovníkovi fyzickej aktivity určite neuniklo trendy športové oblečenie značky Jordan, najznámejšieho basketbalistu všetkých čias. V novej kolekcii sú tričká, ktoré patria do kategórie MUST HAVE. Sú dokonalým spojením funkčnosti a skvelého dizajnu.

 

Pánske tričko Jordan 23

 

Ak si ceníte výrobky známych značiek, ktoré sú navyše vyrobené z prvotriednych materiálov, ste na správnej adrese. Basketbalové oblečenie najlepšieho amerického krídelníka NBA Michaela Jordana patrí medzi najčastejšie kupované. Nie len tričká, ale aj krátke nohavice, či mikiny sú veľmi odolné a vydržia mnoho rokov. Sú ušité z dômyselne vybraných odolných a priedušných materiálov a látok, ktoré boli navyše vždy viackrát testované. Práve vďaka kvalitne zvoleným materiálom počas nosenia a častého prania nestrácajú svoj tvar ani farbu.

 

Pánske tričko Jordan 23-7

 

Dlhoročné testovanie

Basketbalové oblečenie Jordan osloví aj tých najnáročnejších fanúšikov športových kúskov. Tvar tričiek je založený na dlhoročných skúsenostiach a testovaniu v extrémnych podmienkach. Sú ušité tak, aby sa pri prudkých pohyboch nezošmykovali a nepremiestňovali, ale skvelo sedeli na tele. Navyše sú vyrobené zo 100% bavlny, ktorá dobre saje pot aj pri najvyšších športových výkonoch. Môžete si byť absolútne istý, že tričká, nohavice, mikiny, či tenisky nespôsobujú žiadne odery ani pri absolútnom zaťažení.

 

Pánske tričko Jordan Flight

 

Rozpoznateľný dizajn

Ak ste milovník basketbalu alebo sa aktívne zúčastňujete rôznych zápasov, určite oceníte dizajn tričiek športovca Jordana, ktorého prezývali Air. Každé basketbalové oblečenie Jordan vyzerá skvele a má typické znaky, vďaka ktorým ho hneď rozoznáte. Hlavnými výhodami priedušných tričiek je využívanie moderných vzorov a netypické kombinácie farieb. Na žiadnom kúsku nesmie chýbať tradičné logo vyskakujúceho Jordana s loptou v ruke. Dizajnéri na tričká dokonale zakomponovali typické nápisy fligt, jump man alebo air.

 

Pánske tričko Jordan In Pursuit Of

 

Tenisky a doplnky

Okrem športového oblečenia do značky Jordan neodmysliteľne patria výnimočné tenisky, šiltovky a doplnky. Tenisky nie len, že skvelo vyzerajú, ale sú veľmi odolné voči poškodeniu aj v prípade každodenného nosenia. Pohodlné topánky nespôsobujú odreniny a hrubá priľnavá podrážka minimalizuje riziko pošmyknutia. Typickými znakmi tenisiek Jordan sú vysoké goliere, vďaka ktorým majú nohy maximálnu stabilitu.

 

Pánske tenisky Jordan Academy

 

Basketbalové trenky Jordan Flight Fleece

 

Pánska mikina Jordan Flight Fleece Fz

 

Pánska šiltovka Jordan Speckle Print


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise