Kolaborácie


Kolaborácia Super Mario x Champion

Ak máte radi limitky, kultové kúsky od Champion a hrdinu počítačových hier Super Mária, tak si pod vianočný stromček určite zaobstarajte jeden exkluzívny kúsok z ich spoločného projektu.

Čitať viac…

Vans x Shake Junt

Vans prichádza na jeseň s novou kolaboráciou, tentokrát s ikonickou skate značkou Shake Junt, ktorú ak poznáte, tak vďaka ich gripom, s ktorými sa dostali na výslnie. Kolekcia je navrhnutá „byt the homies, for the homies. Je maličká, ale skate nadšenci si nájdu určite aspoň jeden kúsok pre seba.

Čitať viac…

Roxy x Sister

Hailey Bieber a Kelia Moniz prinášajú street style do novej ROXY SISTER kolekcie. Po dvoch úspešných kolekciách SISTER & ROXY, ktoré sú inšpirované priateľstvom modelky Hailey Bieber a surférky Kelia Moniz, prichádza tentokrát aj do našich obchodov exkluzívne ich tretia kolekcia.

Čitať viac…

Vans x Larry Edgar

Túto jar prinášame do našich obchodov malú, ale o to vzácnejšiu kolekciu Larryho Edgara, BMX jazdca za americkú značku Vans od roku 2013. Tento BMX „šialenec“ z Kalifornie má nenapodobiteľný štýl jazdenia a je asi najznámejší jeho schopnosťou ...

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise