Kultové topánky Converse prišli na trh s unikátnym dizajnom

Kto by nepoznal slávne topánky Converse? Obľúbené plátené unisex čierno-biele topánky patria k dlhoročným klasikám tejto značky. Tenisky si môžete obuť na rôzne príležitosti a doplníte nimi každý outfit.  Sú obľúbené najmä u mladých ľudí, no čoraz častejšie majú stále viac fanúšikov aj medzi staršími a preto sa aj veková hranica milovníkov Converse rozširuje. Spoločnosť Converse teraz pre svojich najvernejších pripravila absolútnu bombu.

 

Tenisky Converse Chuck Taylor All Star blk

 

Prečo sú také fajn

Sú nadčasové a ideálne doladia šatník nie len u žien, ale aj mužov. Kvalitu Converse si značka vybudovala svojím dobrým menom, aj popularitou. Nosením tejto obuvi jednoducho ukážete, že máte štýl. Topánky Converse sú vyrábané na základe dlhoročných skúseností a až keď si ich obujete, začnete písať ich príbeh. Pri klasických teniskách je zvršok vyrobený z kvalitnej textílie, ktorá je doplnená gumovou podrážkou. Na boku sú umiestnené dva otvory pre väčšiu priedušnosť. A čo by to boli za tenisky bez loga na boku.

 

Pánske tenisky Converse Chuck Taylor All Star white

 

Dámske tenisky Converse Chuck Taylor All Star

 

Hotové umelecké diela

Šokovať môžete aj extravagantnými teniskami inšpirovanými dielami umelca so slovenskými koreňmi Andyho Warhola. Tenisky Chuck Taylor All Star Warhol tradičného strihu nepotrebujú dlhý úvod, pretože  ich jedinečnosť spozorujete na prvý pohľad. Je na nich najznámejšia predloha legendárneho amerického pop umelca - Marilyn Monroe. Tomu sa hovorí dokonale spojenie 70. rokov a modernej doby a vy môžete ikonické obrázky nosiť na svojich milovaných topánkach. Jednoducho skvelé!

 

Dámske tenisky Converse Chuck Taylor All Star Sloane

 

Dámske tenisky Converse Chuck Taylor Andy Warhol

 

Horúca novinka

Videli ste už gumené Converse? Momentálne sú úplnou top novinkou a určite si ich rovnako obľúbite. Na náš trh sa dostali nové modely, ktoré sú jednoducho celé gumené – od podrážky až po vrch. Najkultovejšie tenisky môžete mať červené či žlté. Sú vyrobené z nepremokavej gumy a vo vnútri je látková podšívka. Topánky sú tak lepšie odolné nepriazni počasia. Vysoké modely majú pre lepšie obúvanie na boku elastickú manžetu. Podrážka je oveľa pevnejšia, húževnatejšia a pohodlnejšia.

 

Dámske tenisky Converse Chuck Taylor AS Chelsea Boot

 

Okrem obuvi značka predáva aj oblečenie, tričká, mikiny, tašky či batohy.

 

Pánske tričko Converse Core Chuck Patch


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise