Lookbook


Hitparáda najlepších outfitov za rok 2017

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako ste sa obliekali, keď s vami mávala puberta? Ak ste sa narodili začiatkom deväťdesiatych rokov, tak ako ja, určite ste neunikli grungovej vlne, ktorú rozpútala Nirvana, zapleteným copíkom á la Gwen Stefani alebo vyťahaným teplákom a oversize denimovým bundám zo šatníka Mc Hammera.

Čitať viac…

Oblečte sa od hlavy po päty do značky Vans

Vans prináša vždy len to najlepšie! Nová nadupaná dámska kolekcia značky Vans je určená ženám, ktoré sa s príchodom chladnejších dní už musia obliekať teplejšie, no stále chcú vyzerať dobre. Už roky je v trende vrstvenie a tak je to aj túto sezónu. Na tričká s dlhým rukávom si môžete dať trendy bomberu, ktorú vám bude každý závidieť. Nezabudnite ani na poriadne topánky, ktoré udržia vaše nohy v teple.

Čitať viac…

Ako byť trendsetterom aj v upršanom počasí

Nová kolekcia Vans spĺňa všetky kritériá najnovších trendov! Privítajte jeseň s modernými kúskami, ktoré vás očaria už na prvý pohľad. Nové tričko, teplá mikina, kvalitná košeľa či perfektné tenisky sú presne to, v čom budete pre nežnejšie pohlavie neodolateľný. Tieto tipy oblečenia Vans momentálne vládnu športovému svetu. Páčia sa vám?

Čitať viac…

Spoznaj „desatoro“ v street style. Obleč sa originálne a zároveň pohodlne.

Instagram, blogy a iné sociálne siete ovplyvňujú módu ulice – street style – viac než kedykoľvek predtým. Aj z neznámej módnej značky sa dokáže doslova za noc zrodiť absolútny fenomén. Stačí, ak Rihanna, Kanye West, Kardashianky či iné hviezdy instagramu zazdieľajú šiltovku či tenisky, okamžite ovplyvnia milióny ľudí. A ďalší fashion hype je na svete.

Čitať viac…

Kvety sú jednoducho in

Dámy odpadnete! Ešte nie je všetkým letným dňom koniec, preto si slnkom zaliate kvetinové polia doprajte aj na oblečení. Adidas prišiel na trh s opäť perfektnou kolekciou, ktorá vás zaujme už na prvý pohľad. Kúsky Floralita a Jardim sú presne to, čo vás chytí za srdce. Trendy farebné kvety a mandaly teraz fičia a vy ich musíte mať. Celá kolekcia je jednoducho božská.

Čitať viac…

Nechajte sa hýčkať novou kolekciou od Adidas

Dosť bolo zimy! Tvorcovia novej kolekcie adidas sa inšpirovali kvetmi, slnkom, ostrovom Bali, či prírodou. Je pestrá, veselá a z každého kusu oblečenia robí umelecké dielo. Šport a umenie spoločne tvoria prepracovanú kolekciu, ktorá vás zaujme už na prvý pohľad. Aj tento rok sa tvorcovia sústredili na akčných ľudí, ktorí ani pri športovaní a tréningu nechcú nič ubrať na svojom štýle a neboja sa ho prejaviť

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise