Nadčasové tenisky adidas aj tento rok prichádzajú na trh s mnohými novinkami

Väčšinu zimných topánok by ste už pomaly mali odložiť na zimný spánok. S príchodom jari zainvestujte do nových tenisiek, v ktorých budú vaše nohy ako vo vatičke. Určite vás osloví príval noviniek troch pruhov adidas. V novej kolekcii pribudli mnohé modely bežeckých ale aj fashion tenisiek, nad ktorými sa oplatí porozmýšľať.

Tenisky Adidas Stan Smith Vulc

Nová kolekcia tenisiek adidas nadchne obdivovateľov klasického nadčasového dizajnu. Medzi novinkami určite nájdete štýl, farbu, materiál či prevedenie, ktoré sa vám zapáčia. Dôležitou súčasťou portfólia obľúbenej športovej značky budú aj v roku 2017 kolaborácie s inými značkami.

Tenisky Adidas Samba Adv červené

Niečo pre riderov

Kolekcia adidas Skateboarding túto sezónu vzdáva hold zlatej ére newyorského streetového štýlu v kombinácii s kultovými modelmi, ktoré získali skejtovú podobu. Dizajnéri jednoducho pohodlnú klasiku vynovili špeciálne pre jazdu na doske a teniskám dodali skvelý grip a odolnosť. Spája sa v nich spevňujúca vsadená podrážka a elegantný vzhľad. Vďaka ich priľnavej gumenej podrážke každý rider hravo ovládne dosku.

Tenisky Adidas Adi-Ease Classified

Pohodlie na prvom mieste

V milovaných teniskách môžete vyraziť do mesta ale aj na párty. Takého všestranné využitie majú adidas Samba v červeno – bielej alebo čierno – bielej kombinácii. Okolo špičky vedie časť zo semišového materiálu, zatiaľ čo zadná časť je z kože a jazyk zo sieťoviny. Podošva je z kvalitnej a vysoko odolnej gumy. Mimoriadne štýlové sú nízke kožené skejterské tenisky s potlačou  adidas Adi-Ease Classified. Biely zvršok z lícovej usne zdobí motív z pera Marka Gonzalesa a ich vulkanizovaná podrážka a tenká penová vložka sa starajú o dokonalý kontakt so skejtom.

Tenisky Adidas Samba Adv čierne

Len to najlepšie

Tenisky adidas Stan Smith sú na trhu už viac ako 45 rokov, čím prekonali Superstary. Krásne biele adidas Stan Smith Vulc vás zaujmú elegantným jednoduchým dizajnom. Jediná farebná časť je na päte, kde tróni typický trojlístok. Podrážka je vulkanizovaná a ich elegantný look dotvárajú perforované prúžky. Podobný tvar majú aj adidas Campus Vulc II. Nízka vulkanizovaná podrážka zaručuje skvelú priľnavosť k doske. Zvršok je z brúsenej usne v príjemnej parížskej modrej. Na päte je logo a nesmú chýbať ani tri prúžky.

Tenisky Adidas Campus Vulc II

Niečo pre najmenších

Legendárne Fluxy sú nestarnúcim hitom mestských outfitov adolescentov či nežnejších polovičiek. Adidas Zx Flux sú vyrobené z priedušnej sieťoviny a model je v žiarivo bielej farbe. Vzdušné a ľahké tenisky zabezpečujú pohodlie pri nosení. Odpružená a elastická podrážka tlmí všetky dopady. Sú jednoducho cool.

Tenisky Adidas Zx Flux J

Ali


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise