Najlepšie tenisky na jeseň 2021

Tenisky na jeseň sú výzva. Chladné mesiace si želajú cool topánky, ktoré sa budú hodiť k svetrom, džinsomteplákom. Kúsky na cvičenie sú od tohto trendu úplne inde. Jesenné tenisky totiž musia spĺňať funkčnosť aj módny diktát.

Aké sú jesenné tenisky?

Jesenné tenisky sú kvalitné, teplé a farebným koloritom kráčajú s ročným obdobím, počas ktorého ich budeš nosiť. Dominujú v nich ťavie, červené, horčicové, námornícke modré či biele odtiene. V rámci materiálov zas fičia kožené a semišové kúsky. Dôležitá je tiež podšívka a zateplenie. No a v poslednom rade nesmieš zabúdať na trendy. V tomto smere je aktuálnou top záležitosťou POHODLIE.

Členkové klasiky

Jeseň je tak ideálna sezóna na členkové klasiky ako sú Vans Sk8-Hi alebo Vans Skate Sk8-Hi. Old school prevedenie, spevnená vnútorná výstelka a nekonečná pohodlnosť sa im nedá odoprieť. Okrem klasickej čiernej ich nájdeš aj v nadčasovom horčicovom a semišovom prevedení. V prípade, že si skôr fanúšikom viac športových kúskov. Tak potom je pre teba ideálnou voľbou Nike Precision III Basketball.  Extravagantnejšie povahy si zase prídu na svoje v Reebok Kamikaze II.

Členkové klasiky Sk8-Hi top voľba

 

Nesmrteľné Air-Max-y

Nike Air Max ťa naladia na aktuálnu jeseň hneď niekoľkými chuťovkami. Nike Air Max LTD 3 alebo Nike Air Max Excee v pánskom aj dámskom prevedení sú nadčasovými kúskami, v ktorých sa snúbi pohodlie s trendmi. V ženskom vydaní milujeme taktiež jesenný look Nike Air Max Excee WoLos Angeles Dodgers. Kombinácia sieťoviny, kože a semišu spolu so špeciálnou jednotkou Air sú zárukou maximálneho pohodlia v každodenných podmienkach.

Nesmrteľné Air-Max-y

Energiou nabité Adidas Terrex

Únik z  reality v podobe jesennej turistiky ti prinesie slobodu mysle na ďalšie náročné dni. Energiou nabité Addidas Terrex Hyperhiker v unikátnom pánskom aj dámskom prevedení ťa nesklamú v akomkoľvek horskom teréne. No a vďaka trendovému farebnému stvárneniu Addidas Terrex Trailmaker nič nepokazíš, ak ich zvolíš aj na doplnenie každodenného outfitu. Podobný vibe dosiahneš tiež v prípade, že do tvojho jesenného šatníka zaradíš kultové Adidas Zx 700.

Energiou nabité Adidas Terrex

⌨️ K. Kmeťová 📸 DC Shoes


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise