Najlepšie tenisky na jeseň

Čo si budeme nahovárať. Jeseň je tu s nami už nejaký ten piatok a už neraz sme sa museli prispôsobiť jej vrtochom. Ranné mrazy, teplejšie obedy a upršané večery potrebujú poriadne jesenné tenisky, a tak sme pre teba vybrali niekoľko kúskov, vďaka ktorým ťa žiadny teplotný výkyv neprekvapí.

DC Navigator

Poriadna podrážka, výška topánky a vhodne zvolený materiál sú tri základné atribúty vhodných tenisiek na jeseň. Výkyvy počasia sú pre toto ročné obdobie typické a vedia o tom svoje aj tvorcovia týchto štýlových topánok. Tenisky DC Navigator okrem kvalitných materiálov, disponujú i nadčasovým vzhľadom a v našom e-shope sú k dispozícii v troch farebných prevedeniach. Ale ak máme byť úprimní, nás z dámskej ponuky jednoznačne dostala staroružová, ktorá decentne doplní tvoj každodenný outfit, no ak máš rada klasiku, zvoľ radšej nesmrteľnú čiernu. Páni si zas môžu vybrať príjemné modré prevedenie týchto podarených jesenných tenisiek.

najlepšie tenisky topánky na jeseň DC Navigator

Vans SK8-Hi Mte 2.0 DX

Vans je kult. A túto pozíciu si drží už niekoľko desaťročí. No a kultové sú aj tieto zaujímavé jesenné tenisky z ich dielne. Vans SK8-Hi Mte 2.0 DX sú skvelou voľbou, ak chceš zaujať a pritiahnuť pozornosť. Na druhej strane ponúkajú aj i kvalitné spracovanie, pretože vďaka flísovej podšívke MTE 360 a úplne novej izolácii 100 gm PrimaLoft ťa počas chladných jesenných a zimných dní pekne zahrejú. Navyše tenisky sú nepremokavé a v toľkých farebných prevedeniach, že si pri nich prídu na svoje nielen dámy, ale aj páni.

najlepšie tenisky topánky najeseň vans sk8-hi mte

DC Peary

Pánske jesenné tenisky DC Peary sú jednoduché a nadčasové zároveň, ale ich najväčšou prednosťou je bez pochýb ich minimalistický dizajn, ktoré ich predurčuje na niekoľkoročné nosenie. No a kvalitné spracovanie je už len akousi čerešničkou na torte tohto teniskového skvostu. DC Peary ťa jednoducho nesklamú nielen keď pôjdeš do mesta, ale aj na prechádzku do prírody.

najlepšie tenisky topánky na jeseň DC Peary

Vans old-skool-Mte

Ak si zaťažený na klasiku, tak jesenný model tenisiek Vans Old Skool Mte je pre teba ako stvorený. Klasický dizajn je doplnený o teplé podšívky a zvršok je vyrobený z brúsenej kože, ktorá tvoje nohy ochráni pred nepriaznivými poveternostnými vplyvmi. Okrem klasických čierno-bielych u nás nájdeš aj ružové, takže vyhovieme požiadavkám nielen pánov, ale aj dám.

najlepšie tenisky a toánky na jeseň Vans old skool MTE

⌨️ K. Kmeťová 📸 DC, VANS
 


 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise