Oblečenie Jordan v štýlovom dizajne

 

Značka Jordan z dielne amerického brandu Nike inšpirovaná legendárnym basketbalistom Michaelom Jordanom už desaťročia nie je len o teniskách, ale aj o kultovom oblečení s nesmrteľným Jumpmanom v popredí. My Ti teraz prinášame výber tých najlepších kúskov pod štítkom Jordan, ktoré môžeš aktuálne u nás v shope nájsť:

Jordan Jumpman Classics

Ako už názov napovedá tepláky, mikiny či tričká zo série Classics sú nesmrteľnou klasikou a inak tomu nebude ani túto sezónu. Ikonické tepláky Jordan Jumpman Classics máme u nás v shope v niekoľkých farbách a perfektne sa hodia nielen na aktívny pohyb, ale aj prechádzky mestom. Určite na nich oceníš tiež fakt, že vďaka elastickému pásu sa dokonale prispôsobia tvojej figúre a stanú sa tak tvojím každodenným pohodlným spoločníkom.

O nič horšie na tom nie je ani mikina z kolekcie Classics, ktorá Ťa bez pochýb dostane svojim nápaditým farebným prevedením. Kvalita a pohodlnosť sú tiež vlastnosti, na ktorých si dáva brand Nike záležať, takže jej kúpu zaručene ešte poriadne dlho neoľutuješ.

Tohtoročnú sériu Jordan Jumpman Classics skvelo dopĺňajú i tričká, ktoré vizuálne i farebne ladia k teplákom a mikinám. Vyrobené sú zo 100% bavlny a dajú sa nosiť nielen k športovému outfitu, ale aj k bežnému dennému looku.

Jordan Jumpman Classics foto 1
 

Jordan Jumpman

V podobnom duchu ako Classics sa v nadchádzajúcej sezóne nesú i ostatné produkty s logom Jumpman v popredí. Nás oslovili najmä mikiny Jordan Jumpman či jej verzie Fleece doplnené tričkami Jordan Jumpman či Jordan Jumpman Crew. Jednoduché, ale o to kvalitnejšie prevedenie je zvýraznené logom Jumpmana v neutrálnych, no zároveň nadčasových farbách. Túto radu odporúčame všetkým, ktorí vo svojom šatníku radi pestujú filozofiu minimalizmu.

Jordan Jumpman foto 2
 

Jordan Tricot

Milovníkom kvalitných športových kúskov s nádychom miernej extravagancie pripravila firma Nike nadchádzajúcu sezónu skutočnú chuťovku v podobe Jordan Tricot Pant. Nás tieto tepláky dostali premysleným dizajnom v podobe kontrastných grafických prvkov v oblasti stehna, ako aj pohodlným prevedením, ktoré Ti zaručí vysoký komfort nosenia kamkoľvek sa pohneš.

Jordan Tricot

 

Nakupuj Online -> TU

 

 

⌨️ PhDr. Katarína Kmeťová  📸 BoardParadise.sk, nike.com

 


 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise