Oblečko Adidas EQT je presne to, čo hľadáte

Dokonalé spojenie športu a umenia, to je ponuka športového oblečenia Adidas EQT.
Odkedy však EQT existuje?

Divízia EQT (Equipment) sa v Adidas objavila na začiatku 90. rokov, konkrétne v 1991. Výrobcovia vtedy predstavili tenisky, ktoré predstavovali na tú dobu naozaj technologicky vyspelé topánky. Model bežeckých tenisiek Running Support '93 sa stal kultovým kúskom. Cieľom bolo preniesť sa cez obraz budúcnosti, ktorá sa však už stala realitou a samotný dizajn rokmi zostarol, preto sa muselo pristúpiť ku vynoveniu.

Pánske oblečenie Adidas EQT

Redizajn tenisiek

V posledných pár rokoch však tieto tenisky opäť dostali nový vietor do plachiet a začínajú fičať. Majú nový look, ktorý bez problémov sedí do dnešnej doby. Model EQT Support ADV vychádza z minulosti, ale celý redizajn dopadol nad očakávania. Minimalistický vzhľad, zvršok z priliehavej sieťoviny a podporné TPU panely totiž dokopy perfektne sedia.

Tenisky Adidas Eqt support

Jar na oblečení

V kolekcii EQT nie sú len tenisky, ale aj akékoľvek športové oblečenie. Pre dámy a dievčatá je túto sezónu pripravená perfektná kombinácia mikiny, bundy a legín so sofistikovanou akvarelovou potlačou. Bunda EQT Sgirl Sat  je vyrobená zo saténu, vyznačuje sa stojatým golierom z 90. rokov a zdobí ju potlač vo veľmi príjemných farbách. Rovnakým štýlom je pokrytá dievčenská tepláková bunda Eqt Crew v kombinácii so svetlo ružovými rukávmi, na ktorých má zároveň tri široké pruhy. Bez problémov ju skombinujete s legínami EQT Aop, ktoré sú z príjemného materiálu a maximálne pohodlné pri športovaní.

Súprava Adidas EQT Sgirl SAT

Trendy hity pre pánov

Výsledkom spojenia uvoľnenej atmosféry a tradičného štýlu z 90. rokov je chlapčenské tričko Eqt Logo s moderným zvlneným lemom a predĺženou zadnou stranou. V mikine Mesh Tracktop Eqt strhnete na seba všetku pozornosť. Je inšpirovaná trendsettermi ale aj retro nádychom 90. rokov, pretože má uvoľnený strih. Je ušitá zo sieťoviny a krepu. Zapína sa na zips, má stojatý golier a manžety na rukávoch. Hitom jarnej sezónu sú streetové tepláky EQT Seven-Eighth. Je to dokonalá fúzia moderného dizajnu, klasického športového oblečenia a inšpirácie streetovou kultúrou. Sú vyrobené z džerseja, majú skrátený a zúžený strih, predné vrecká so zipsom a tiež elastický pás so šnúrkou na stiahnutie.

Pánske tričko Adidas EQT Logo


Určite neváhajte a zaobstarajte si svoj EQT kúsok aj vy! ;)


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise