Obuj sa do štýlových tenisiek PUMA

Fanwear, street-redy spolupráce a spájanie komunít je pre značku Puma príznačné. Kolekcie nabité energiou moto športu i siluety medzinárodných vlajok už zavítali aj do nášho obchodu.

Prémiové kúsky Puma Motorsport

Puma má vo svojej zbierke automobilové značky tých najzvučnejších mien. K ním okrem Mercedes-AMG Petronas a BMW M Motorsports patrí aj Scuderia Ferrari či Porsche Disajn. Vzácne tenisky z týchto kolaborácií patria k štýlovým kúskom zameraným na výkon. Vyrobené sú z prémiových materiálov pomocou najmodernejších technológií. Vďaka týmto sreet ready kúskom tak budeš mať štýl na trati i mimo nej.

Prémiové kúsky Puma Motorsport

Mercedes i BMW na nohách

Magické čierno zelené tenisky Puma mapf1 x-Ray2 si zamiluješ na prvý pohľad. Spectra green prevedenie totiž pôsobí ako magnet. No keď sa prizrieš bližšie tvoj pocit správneho výberu umocní aj dokonalé mäkké polstrovanie. To zaručí bezchybné pohodlie počas nosenia podobne ako jazda na Mercedese, pretože zo spolupráce s týmto nemeckým gigantom tieto krásky vzišli.

Ak si však väčší fanúšik BMW určite nedáš dopustiť na Puma BMW Mms x-Ray 2. Dizajnéri do nich zapracovali farby automobilky spolu s prvotriednymi odolnými vlastnosťami. Na nohách sa v nich budeš cítiť ako v novom pretekárskom aute plnom premyslených technológii.

Spoj sa s „Unity Collection“

Šport ľudí spája a Puma to vie. Preto svoju jedinečnú „The Unity Collection“ vytvorila pomocou pestrofarebných detailov inšpirovaných rôznymi medzinárodnými vlajkami. Všetky sú pritom zasadené do čistého bieleho a čierneho podkladu. Medzi výrazné siluety z série patrí napríklad Puma Rs-x3 WH, ktorej dizajn nás dostal hneď ako sme ich vybalili.

Nestarnúce klasiky Puma Smash v2

Nestarnúce klasiky

V prípade, že máš rád staré dobré vychodené chodníky, tak Puma sa postará o pohodlie tvojich chodidiel v Puma Smash v2 Buck. Klasický štýl inšpirovaný tenisom nebude na ulici nikdy out. Podobne ako Puma Basket Classic Xxl či naikonickejšie tenisky od Puma Suede Block.

 

⌨️ K. Kmeťová 📸 boardparadise.sk

 

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise