Povzneste svoju ženskosť s novou kolekciou Roxy Fitness

Od pulzujúcej energie mesta, po božský kľud nachádzajúci sa v budhistických chrámoch. Týmto všetkým je inšpirovaná nová kolekcia od Roxy. Kolekcia, ktorá odráža únik a následné zamilovanie sa do japonského Tokia. Dizajnéri sa upriamili na objavovanie nových kultúr, prírody a ženskosti, čo prinášajú v nových farbách, tvaroch a potlačiach. V nových kúskoch od Roxy Fitness sa budete cítiť uvoľnene, bezstarostne a hlavne žensky počas celej nasledujúcej sezóny jeseň/zima 2016.

 

Roxy Milhow pant

 

Zabehajte si v pohodlnom a funkčnom oblečení

Predveďte samú seba v novom štýle. Nová bežecká kolekcia kombinuje prekvapivé farby s praktickým dizajnom. Značka Roxy, stále napreduje a dokazuje svoju silu v dostatočne funkčných prevedeniach, v ktorých sa budete cítiť komfortne hoci aj počas celého dňa, kým sa budete venovať vášmu obľúbeného športu.

 

Roxy Kaliska

 

Nájdite pokoj a harmóniu v joge

Chcete nájsť svoju vnútornú rovnováhu? Kolekcia jogy, ktorá túto sezónu určite nie je všedná či obyčajná, je určená práve vám. Trendy detaily, svieže farby či vzory. Toto všetko zosúladili návrhári s novými materiálmi a pútavými prvkami, aby tak vytvorili balans medzi tradičným fitnes oblečením a jemnými ženskými prvkami. Objavte kúsky, ktoré boli navrhnuté k nájdeniu vašej vnútornej sily.

 

Roxy Palaitina

 

Roxy Palaitina

 

V plavkách Roxy jednoducho zabodujete

Nová, priliehavá s odvážnymi strihmi. Taká je aktuálna športová kolekcia plaviek v podaní Roxy Fitness. Tieto kúsky vám pomôžu k napredovaniu a zlepšeniu vášho športového výkonu. Tak prečo ich jednoducho nevyskúsať.

 

Dámske plavky Roxy Sand to sea halter

 

Ak sú všetky tieto kritéria to, čo hľadáte pre váš fitness outfit, našli ste. Užite si aj vy ten pocit pohodlia a vyberte si z aktuálnej Roxy Fitness kolekcie. Značka Roxy opäť nesklamala a vytvorila modely oblečenia a plaviek, ktoré splnia vaše očakávania. Celú kolekciu nájdete v e-shope Boardparadise.sk.


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise