Prečo nosiť slnečné okuliare Oakley

Ak hľadáte naozaj kvalitné a funkčné výrobky popozerajte si modely od značky Oakley, ktoré sú momentálne najlepšie na trhu nielen vďaka jedinečným technológiám a najšpičkovejšiemu prevedeniu, ale aj skvelému dizajnu.

Spoločnosť Oakley sa výrobe okuliarov venuje už od roku 1975 a za tú dobu sa táto značka začlenila medzi najlepších na trhu. Oakley patrí medzi športové značky, ktoré sa inšpirujú umením a vedou. Sú skvelým doplnkom pre vyznávačov pohodového životného štýlu. Produkty značky Oakley nosia profesionálni športovci ale aj amatéri a môžu sa na ne spoľahnúť aj pri tých najťažších fyzických aktivitách.

 

Slnečné okuliare Oakley Catalyst

 

Spoločnosť si zakladá na neustálych inováciach a technickom zdokonaľovaní, aby ponúkala skutočne kvalitné a funkčné výrobky a na kvalite a spoľahlivosti si postavila spoločnosť aj svoje meno a ciele.

Spoločnosť má na konte má až 540 patentov a medzi ne patrí Three-Point Fit systém, vďaka ktorému okuliare perfektne držia na tvári aj pri tých najnáročnejších športových aktivitách.  Ďalším patentom bol materiál O Matter, ktorý sa používa na výrobu rámov, pretože je ľahký, super odolný, pohlcuje nárazy a vďaka premyslenej geometrii umožňuje maximálne periférne videnie.

 

Slnečné okuliare Oakley Latch

 

Aj polarizované sklá sú perfektne technologicky spracované,  ak sa svetlo odrazí od lesklej nekovovej plochy, stane sa polarizované a vlny sa pohybujú len v horizontálnej a vertikálnej rovine.

Najpodstatnejšou súčasťou Oakley okuliarov sú UV filtre, ktoré pohlcujú nebezpečné UV žiarenia. Slnečné okuliare s kvalitným UV filtrom a rôznymi odtieňmi zafarbenia polarizovaných skiel sú nevyhnutné pre bezpečnú ochranu očí proti slnečnému žiareniu. Okrem toho zaručujú vysokú úroveň ostrosti videnia, úľavu od únavených očí a perfektné vnímanie farieb.

 

Slnečné okuliare Oakley Twoface

 

Materiál Plutonite, z ktorého sú vyrobené sklá, blokuje 100% všetkých škodlivých slnečných lúčov a je ultraľahký a opticky vyvážený.

Súhrn patentovaných technológií High Definition Optics umožňuje vidieť čisto a ostro, bez skresleného a zväčšovacieho efektu

Oakley okuliare sú síce vo vyššej cenovej kategórií, ale zaručujú vysokú ochranu a komfort pre vaše oči, a vy si tak môžte užívať teplé, slnečné dni naplno.

Slnečné okuliare Oakley Mainlink Grey


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise