Príbehy produktov


Star Wars je späť!

Patríš medzi skalných fanúšikov Star Wars? Tak určite vieš, že v kinách už beží premiéra 8-meho dielu Star Wars: Poslední Jediovia. Pri tejto príležitosti Stance priniesol novú kolekciu ponožiek a spodného prádla, ktorú musíš mať!

Čitať viac…

Tenisky nie len na šport, ale aj voľný čas

Tenisky New Balance si zaslúžia vašu pozornosť pre svoju pohodlnosť a nenútený ležérny štýl. Pri nových modeloch si prídu na svoje chlapi, ženy, ale aj tí najmenší. Nádherné dizajnové kúsky vás očaria svojou farebnosťou, ale aj prepracovanými detailmi.

Čitať viac…

Pripravte sa na jeseň s novým teniskami Converse Chuck Taylor

Jeseň môže bez problémov prísť. Obľúbená značka Converse neustále zdokonaľuje svoje modely, a tak je to aj pri nových a určite nie posledných modeloch rady Chuck Taylor z tejto dielne. Tenisky Chuck Taylor patria medzi klasické topánky Converse, avšak nové farebné verzie, ktoré sú príjemným osviežením, si určite musíte s prichádzajúcou jeseňou zadovážiť. Vysoké a štýlové Conversky vás určite nesklamú.

Čitať viac…

Extravagantné tenisky Nike Air Huarache sú stvorené na športovanie

Zaujmú na prvý pohľad! Model tenisiek Nike Huarache patrí medzi tie, ktorý si obľúbili všetci vyznávači kvalitnej obuvi vďaka ich úžasnému pohodliu a jedinečnému dizajnu. Sú vyrobené z materiálu, ktorý zaručuje priedušnosť a zároveň chladenie, čo oceníte hlavne v lete. Ich moderný look vám budú všetci závidieť. Svojim dizajnom jednoducho predbehli dobu.

Čitať viac…

Vystúpte z davu s novinkami Air Jordan

Obľúbená športová značka Air Jordan prináša niekoľko jarných noviniek, ktoré vás nenechajú chladnými. Z kolekcie nových mikín, tričiek, tenisiek či šiltoviek si určite vyberiete kúsok, ktorý budete jednoducho milovať. Dizajnéri do modelov dostali všetky horúce trendy.

Čitať viac…

Nové blaho pre vaše chodidlá s teniskami DC

Pohoda je na prvom mieste! Skate a street tenisky DC majú svoj osobitný štýl, ktorý zaujme nielen športovcov, ale aj ľudí, ktorí milujú dlhé prechádzky, či celý deň prechodený v pohodlných topánkach.

Čitať viac…

Vynovte si šatník na leto s Quiksilver

Quiksilver je značka skvelého oblečenia a doplnkov pre milovníkov letných športov, predovšetkým pre surférov a skejterov. Známy producent športových handier nezaspal na vavrínoch ani túto sezónu. Na trh priniesli zbrusu novú kolekciu, ktorú využijete pri slnečnom počasí. Na svoje si príde naozaj každý! Do šatníka si zadovážte nové kraťasy, plavky ale aj žabky. Ešte nie ste vybavení na leto? Tak šup nakupovať!

Čitať viac…

Oblečko Adidas EQT je presne to, čo hľadáte

Dokonalé spojenie športu a umenia, to je ponuka športového oblečenia Adidas EQT. Odkedy však EQT existuje?

Čitať viac…

Lepšie už ani nemôžu byť! Predstavujeme tenisky Converse Chuck Taylor II

Fanúšikova Conversiek pozor! Na trhu sú tenisky Converse Chuck Taylor II. Ide o vylepšené klasické Conversky, ktoré majú úplne vynovenú podrážku ako aj vložku. Teniska bola vylepšená z hľadiska pohodlia pri nosení, ale ponúka známy vzhľad klasiky. Chuck Taylor II je revolúcia, na ktorú čakali milióny ľudí po celom svete!

Čitať viac…

Privítajte jar s novým trendy kúskom do šatníka

Tenisky New Balance sú jedny z najpopulárnejších športových topánok za posledných desať rokov a nie je ťažké pochopiť prečo. Originálne tenisky s retro dizajnom majú pôvodnú siluetu, využívajú kvalitný materiál a zaručujú skvelé odpruženie. Za roky svojej existencie sa stali kultovou záležitosťou nie len športovcov, ale aj pre ľudí, ktorí milujú pohodlné športové topánky. Teraz je ten správny čas kúpiť si do zbierky nový pár tenisiek.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise