Príbehy produktov


Roxy Ellie Warm – Zimná bunda s nadčasovými vlastnosťami

​​​​​​​Nájsť štýlovú zimnú bundu, ktorá bude spĺňať okrem vizuálnej aj praktickú funkciu je niekedy boj na dlhé trate. Našťastie Roxy neustále inovuje svoje produkty pre ženy. Aktuálne na trh uviedla nadčasovú bundu Roxy Ellie Warm, ktorá dokonalo naplní i najnáročnejšie požiadavky.

Čitať viac…

Be positive vďaka jesenným kúskom od ROXY

Cíť sa aj počas daždivých rán a kostrbatých chladných dní ako na austrálskej pláži. Aktuálna jesenná kolekcia Roxy ti totiž vyčarí úsmev na tvári, vždy keď sa ráno zobudíš. Jej kúsky sú nabité energiou slnka, kvetov a morských vĺn.

Čitať viac…

Jesenné novinky od Quiksilver

Nevieme ako teba, ale nás jeseň jej rýchlym nástupom zaskočila. Zima sa pýta o slovo a my sa nevieme dočkať, kedy ti predstavíme vymakané kúsky od Quiksilveru. Všetky vychytávky už máme vyskúšané, takže ak sa chceš najbližšie mesiace cítiť cool, jednoznačne zalov vo vodách, ktorým je už roky verný i Travis Rice.

Čitať viac…

DC x BASQUIAT prináša jedinečné kúsky s umeleckým nádychom

V rámci street style sme si už zvykli na zaujímavé kooperácie značiek s poprednými športovcami či umelcami, ktorí svojou prácou ovplyvnili rôzne subkultúry. Aktuálne novinky od DC však prinášajú spoluprácu trochu z iného súdka. DC x Basquiat totiž oslavuje dielo skvelého výtvarníka 33 rokov po jeho smrti.

Čitať viac…

Pouličný štýl Ellesse ovládol Tie Dye

Batikovanie alebo tie dye hlasí veľkolepý come-back. Nezameniteľná technika farbenia z rokov minulých sa udomácnila v obývačkách nielen obyčajných smrteľníkov, ale aj Á-čkových celebrít, ktoré na tie dye teplákové súpravy nedajú dopustiť. A batika túto sezónu frčí aj na osvedčených kúskoch od Ellesse.

Čitať viac…

Nalaď sa na letné vlny s novinkami od quiksilver

V oblasti pánskej plážovej módy je Quiksilver nestarnúca ikona, ktorá kultúru štýlového surferského pobrežia  premietla aj do tohtoročnej letnej kolekcie. S aktuálnymi boardshortmi, letným oblečením a doplnkami od Quiksilver tak bez pochýb nasadneš na tú správnu prázdninovú vlnu. 

Čitať viac…

Horúca a trendy nová plážová kolekcia ROXY

Letná sezóna je v plnom prúde! Preto niet lepšej voľby ako si k vode zbaliť najnovšie plavky a doplnky od jedného z najväčších producentov plážovej módy ROXY. Jej tohtoročná kolekcia je nabitá štýlovými, funkčnými a horúcimi kúskami, ktoré ulahodia nielen vypracovaným, ale aj kyprejším tvarom. 

Čitať viac…

Staré je cool

Kto by chcel investovať niekoľko desiatok eur do vyšúchaných topánok, z ktorých trčia nitky a šnúrky? Skateri a milovníci streetstyle v tom majú jasno, kultúra nedotknutých a dobre udržiavaných tenisiek je out, momentálne fičia znečistené a poškodené topánky, na čo rýchlosťou blesku zareagovala aj spoločnosť Nike s revolučným modelom Nike SB Blazer Mid.

Čitať viac…

Revolučné novinky od DC Shoes šetrné k planéte

Nová kolekcia DC ponúka množstvo benefitov. Ich aktuálne novinky sú premyslené, pohodlné, dizajnovo prepracované a šetrné k životnému prostrediu. Navyše sú cenovo dostupné, takže si tieto skvelé letné chuťovky môže dopriať naozaj každý.

Čitať viac…

Tenisky Adidas Superstar oslávili 50-tku

Tí, čo sme sa narodili v 80-tych rokoch si ešte dobre pamätáme časy, keď sme dychtivo prahli po teniskách, ktoré znamenali status. Chlapci i dievčatá túžili po originálnych Superstaroch a so závisťou pozerali na toho, kto v nich prišiel do triedy. Adidas Superstar však ani dnes nestrácajú na popularite. A to i napriek tomu, že minulý rok oslávili 50-tku.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise