Príbehy produktov


Ohrejte sa v novej mikine s kapucňou

Mikiny s kapucňou v sebe skrývajú oveľa viac, ako sa na prvý pohľad zdá. Sú veľmi obľúbeným celoročným oblečením aj kvôli tomu, že sa výborne hodia k rifliam, teplákom, ale aj napríklad k otepleným nohaviciam. Veľmi populárnymi sa stali hlavne vďaka svojmu pohodlnému strihu a designu. Predávajú sa v rôznych strihoch a s rôznym zapínaním, čo vám umožňuje vybrať si práve takú, ktorá dokonale odzrkadľuje váš štýl. Mikiny jednoducho nikdy nevyjdú z módy.

Čitať viac…

Dámy, zažiarte v trendy zimnej bunde!

Je to hotová veda. Zimná bunda je kúskom, ktorý si do šatníka každá žena starostlivo vyberá. Vetrovka musí nie len dobre vyzerať, ale v mínusových teplotách aj príjemne zahriať. Na trhu je široká paleta búnd v rôznych strihoch od krátkych až po kolená. Okrem strihu by mala spĺňať aj viaceré kritériá. Viete si správne vybrať?

Čitať viac…

Privítajte zimu so zateplenými teniskami

Majte nohy ako vo vatičke. Zima už nekompromisne klope na dvere, preto ak ste si do dnes nezadovážili vhodne topánky na zimu, teraz je ten správny čas. Pre vaše nohy, ktoré vás nosia celý deň, sú tou správnou voľbou zateplené tenisky. Vykročte preto do zimy v správnych topánkach.

Čitať viac…

Maximálne pohodlie pre vaše nohy predstavujú DC tenisky

Kúpa kvalitných topánok nie je záležitosťou niekoľkých minút. Vybrať si správne tenisky je hotová veda. Obľúbená skejtová značka DC vyrába vysoko kvalitné tenisky, ktoré sú presne to, čo hľadáte. Už niekoľko generácií mladých ľudí si tieto tenisky obľúbilo natoľko, že nenosia nič iné. Navyše celkový vzhľad tenisiek DC si musí zamilovať každý. Viete, prečo sú také skvelé?

Čitať viac…

Vyrazte do ulíc v kultovej šiltovke New Era

Šiltovky nepatria len na hlavu adolescentov či skejterov a už vonkoncom ich nenosia iba reperi. Štýlovú šiltovku si na hlavu môže dať ktokoľvek bez obmedzenia veku či pohlavia. Dokonca, ak ju doladíte so zvyšným oblečením, môže byť aj skvelým módnym doplnkom. Presne to platí o kultových šiltovkách New Era.

Čitať viac…

Nike Air Huarache. Fenomén všetkých čias, ktorý jednoducho musíte mať

Nike Air Huarache stelesňujú naozajstnú klasiku a bežeckú obuv v jednom. V roku 1991 spoločnosť Nike nadviazala na triumfálny úspech tenisiek Air Max a priviedla na svetlo sveta ďalší model, Nike Air Huarache.

Čitať viac…

Zimná obuv Roxy je ako stvorená pre aktívne ženy

Pomaly by ste sa mali poobzerať vo svojom šatníku, či máte vhodné topánky na zimu. Tie musia byť dostatočne teplé, aby v nich nebola zima na nohy a zároveň vyrobené z dostatočne pevného a nepremokavého materiálu. Musíte tiež myslieť na kvalitnú podrážku, ktorá zaručí pohodlnú chôdzu v snehu. Pre spoľahlivé nosenie po celú zimu zvoľte topánky Roxy, ktoré spĺňajú všetky kritériá.

Čitať viac…

Počas chladnejších dní vás zahrejú Roxy svetre

S príchodom sychravého počasia myslite už aj na výmenu letného za jesenný šatník. Správnou voľbou do mesta, práce, ale aj na rande môžu byť svetríky Roxy, ktoré si určite zamilujete hlavne pre ich príjemný materiál. Budete sa v nich cítiť pohodlne a samé sebou. Viete, ktoré sú trendom sezóny a prečo sú také skvelé?

Čitať viac…

Kultové topánky Converse prišli na trh s unikátnym dizajnom

Kto by nepoznal slávne topánky Converse? Obľúbené plátené unisex čierno-biele topánky patria k dlhoročným klasikám tejto značky. Tenisky si môžete obuť na rôzne príležitosti a doplníte nimi každý outfit. Sú obľúbené najmä u mladých ľudí, no čoraz častejšie majú stále viac fanúšikov aj medzi staršími a preto sa aj veková hranica milovníkov Converse rozširuje. Spoločnosť Converse teraz pre svojich najvernejších pripravila absolútnu bombu.

Čitať viac…

Povzneste svoju ženskosť s novou kolekciou Roxy Fitness

Od pulzujúcej energie mesta, po božský kľud nachádzajúci sa v budhistických chrámoch. Týmto všetkým je inšpirovaná nová kolekcia od Roxy. Kolekcia, ktorá odráža únik a následné zamilovanie sa do japonského Tokia. Dizajnéri sa upriamili na objavovanie nových kultúr, prírody a ženskosti, čo prinášajú v nových farbách, tvaroch a potlačiach. V nových kúskoch od Roxy Fitness sa budete cítiť uvoľnene, bezstarostne a hlavne žensky počas celej nasledujúcej sezóny jeseň/zima 2016.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise