Príbehy produktov


Najvhodnejšie topánky do jesenného počasia sú Adidas tenisky

Obľúbený výrobca športového oblečenia Adidas, je na trhu od roku 1949. Dizajnéri značky s typickými tromi pásikmi už viac ako 67 rokov myslia na potreby ľudí, ktorí sa v športom oblečení cítia pohodlne a trendy.

Čitať viac…

Tričká z novej kolekcie DC Fall 2016 vám nesmú chýbať v šatníku

Medzi najnovšie trička z kolekcie DC Fall 2016 sa zaradili aj tričká s krátkym rukávom s potlačou. Biele tričko DC Kalis Love SS má na prsiach natlačený dynamický obrázok skejtera. Čierne tričko DC Philanthropist SS je určené pre odvážnych pánov, ktorí nemajú s ničím problém. Je na ňom lebka v šiltovke, kráčajúca v perfektných topánkach. Ďalším štýlovým kúskom je tričko DC Pressed SS so skejtom a teniskami.

Čitať viac…

Nová kolekcia DC Fall 2016

S príchodom chladnejších dní by ste už aj vy mali pomaly myslieť na výmenu letného za jesenný šatník. Módna značka DC spustila do predaja neuveriteľne inšpirujúcu kolekciu Fall 2016. Mysleli v nej na kúsky, ktoré potrebuje každý správny chlap. Nová kolekcia je veľmi inšpirujúca, trendy a sexy. Každý milovník kvalitného športového oblečenia si tam nájde kúsky, ktoré si nebude chcieť vyzliecť.

Čitať viac…

S batohmi na výlety ale aj do mesta

Batohy už dávno nie sú určené len pre študentov na nosenie kníh do školy. V dnešnej dobe nám batohy uľahčujú mnoho vecí. Na trhu je široká paleta ruksakov, ktoré sú určené na rôzne použitie. Ak si neviete dať rady, ste na správnom mieste. Batohy môžu byť súčasťou rôznych outfitov nie len do lesa ale aj do mesta či do práce. Čoraz populárnejšie sú aj gymsacky.

Čitať viac…

Perfektný štýl vďaka teniskám Nike Skateboarding

Ak si ich raz obujete, už nikdy si ich nebudete chcieť vyzuť! Tenisky z dielne Nike SB Stefan Janoski disponujú hneď niekoľkými vychytávkami. Okrem toho, že sú maximálne pružné a pevne držia, sú zároveň ľahké a na nohách pôsobia prirodzene. Každý chlap, ktorý miluje pohodlie s nimi bude veľmi spokojný. Navyše sú trendy, štýlové a populárne.

Čitať viac…

Do plaviek Roxy sa jednoducho zamilujete

Aj toto leto si určite zamilujete plavky Roxy pre ich širokú paletu najrôznejších druhov, farieb a materiálov. Určite neprehliadnete pastelové odtiene, s rôznymi ornamentmi či kvetmi. Roxy plavky sú veselé a farebné - ako leto bez pochýb je - a doslova lákajú k vode.

Čitať viac…

V žabkách na pláž alebo kamkoľvek

Žabky, také aké ich poznáme dnes, sa rozšírili v 50. rokoch hlavne v Kalifornii, kde ich nosili ako plážovú neformálnu obuv. Obľúbené boli hlavne medzi surfistami a stali sa módnou obuvou. Názov flip flops dostali vďaka plastovej podrážke, ktorá pri chôdzi vydávala identický plieskavý zvuk.

Čitať viac…

Užívaj si letné dobrodružstvá s doplnkami ROXY

Zaľúbenie v značke Roxy si nájdu najmä tie dievčatá, ktoré majú rady pohyb a aktívny životný štýl, pretože každá nová kolekcia je odvážna a spontánna. A nejde len o oblečenie alebo obuv, Roxy disponuje aj skvelými doplnkami pre mladé ženy, ktoré si užívajú život plnými dúškami.

Čitať viac…

Prečo nosiť slnečné okuliare Oakley

Ak hľadáte naozaj kvalitné a funkčné výrobky popozerajte si modely od značky Oakley, ktoré sú momentálne najlepšie na trhu nielen vďaka jedinečným technológiám a najšpičkovejšiemu prevedeniu, ale aj skvelému dizajnu.

Čitať viac…

Buď štýlový aj v teplákoch

Cítiť sa pohodlne neznamená, že nemôžeš vyzerať zároveň aj štýlovo. Pri športe, leňošení, nákupoch, cestovaní alebo aktivitách vo voľnom čase, ktoré si nevyžadujú formálnejšie oblečenie, sú tepláky najlepším riešením otázky „čo si dnes obliecť?“.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise