Príbehy produktov


Šiltovky sú skvelý doplnok pre každý outfit. Ponúkame viac ako 500 druhov, tak si vyber tú svoju.

Najobľúbenejšia pokrývka hlavy v histórii, ktorej hlavnou úlohou bolo zabrániť Oskarovi, aby nesvietil tak drzo do očí, si prešla dlhou cestou. Šiltovky patria k doplnkom, ktoré pozná naozaj každý a nosia ich mnohé osobnosti, od športovcov, cez hudobníkov, až po režisérov a hercov. My ti ponúkame vyše 500 druhov. Mrkni sa s nami, prečo sú šiltovky stále in.

Čitať viac…

Narveš do nich všetko, od notebooku po čivavu. Tieto batohy jednoducho využiješ všade.

Športový batoh je must-have pre každého aktívneho tínedžera. Je fuk, či skejtuješ alebo nie, kvalitné batohy od outdoorových firiem majú toľko výhod, že ich kvalitu oceníš všade. Vykašli sa na rôzne noname šmejdy za pár eur, ktoré sa trhajú už len keď sa na ne krivo pozrieš. Tieto značky majú kúsky, ktoré vydržia roky.

Čitať viac…

Nové horúce modely Adidas. Nežné objatie pre vaše nohy

Či si bežec alebo len máš rád športový štýl, máme pre teba to pravé. Nové modely Adidas kombinujú to najlepšie z pôvodných modelov s aktuálnymi technológiami. Výsledkom je obuv, ktorá v športovom štýle ťažko hľadá konkurenciu. Máme pre vás dva dámske a dva pánske modely. A keďže dámy majú prednosť, začneme kúskami pre ne.

Čitať viac…

Nová, štýlová kolekcia od Nike SB Stefan Janoski

Vezmi svoju dosku a vyraz do ulíc v teniskách Nike SB Janoski. Tento model je inšpirovaný Stefanom Janoskim a jeho skejtovým štýlom nazývaným laid-back. Model ponúka perfektnú kombináciu praktickosti a dizajnu. Vyber si z rôznych štýlov a technológii vrátane modelov tenisiek Zoom Janoski a Air Max Janoski. Model tenisiek Zoom Janoski je typický ich jedninečným a tzv. nízkoprofilovým dizajnom. Tento model umožní perfektné spojenie s tvojimi nohami a skateboardovým gripom. Ďalší model Air Max poskytuje vynikajúcu ochranu proti nárazu a prirodzenú jazdu s technológiu Max Air v oblasti päty a hlbokými drážkami. Nezabudni sa preto pozrieť na celú kolekciu tenisiek Nike s kategórie Janoski a priprav v nich svoje nohy na dokonalé spojenie so svojou doskou. Či už si skateboardový začiatočník alebo už hravo zvládaš aj kickflip, s Nike si určite vyberieš boty podľa svojich predstáv.

Čitať viac…

Novinky značky Jordan, ktoré ti odstrelia dekel.

Prišiel nový rok a s ním aj novinky do nášho e-shopu. Sortiment sme rozšírili o ďalšie modely obľúbenej značky od Nike - Jordan. Doplň si šatník týmito parádnymi kúskami.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise