Príbehy produktov


Jordan Mars 270

„Big-time air for all-day comfort“ Model Mars 270 je inšpirovaný štyrmi klasickými modelmi Air Jordan, medzi ktoré patria modely Legacy 312 alebo Spiz'tike. Je to predovšetkým moderný remix s veľkou dávku dedičstva a Air Max vložkou pre neustály komfort. 

Čitať viac…

Oblečenie Jordan v štýlovom dizajne

Značka Jordan z dielne amerického brandu Nike inšpirovaná legendárnym basketbalistom Michaelom Jordanom už desaťročia nie je len o teniskách, ale aj o kultovom oblečení s nesmrteľným Jumpmanom v popredí. My Ti teraz prinášame výber tých najlepších kúskov pod štítkom Jordan, ktoré môžeš aktuálne u nás v shope nájsť:

Čitať viac…

Vans Old Skool vs. Vans Old Skool Pro

Vans Old skool je ikona, ktorá pomohla celému brandu dostať sa do povedomia širokej verejnosti. Môže za to „jazz stirpe“, ktorým sa práve na týchto teniskách brand odlíšil od konkurencie, ale zároveň priblížil k miliónom skaterom na celom svete. Nejaké obdobie si už okrem klasických Old skool Vansov môžeš kúpiť aj ich vylepšenú verziu Pro. My sme sa u nás v shope pozreli, aký je medzi oboma kúskami rozdiel, aby sme Ti uľahčili Tvoje rozhodovanie.

Čitať viac…

Nápadité a funkčné novinky od Jordan

Michael Jordan ovplyvnil celé generácie a to nielen fanúšikov basketbalu, ale aj všetky aspekty popkultúry, ku ktorým bez pochýb patrí spolupráca s odevným gigantom Nike. Air Jordan je dnes kultom a presne také sú aj najnovšie vychytávky z tejto kolekcie.

Čitať viac…

Nové Vans UltraRange EXO už aj u nás

V nových Vans-och sa budeš cítiť skvelo, kamkoľvek sa pohneš. Aspoň to sľubuje výrobca týchto kultových tenisiek, no  my s ním musíme 100% súhlasiť. Vans UltraRange EXO Ťa totiž dostanú nielen pohodlným prevedením, ale aj štýlovým dizajnom.

Čitať viac…

Jedinečné termo prádlo Roxy

Dámska značka Roxy v magickom 2020 oslavuje 30.narodeniny. Za tri desaťročia toho stihla veľa. Predstavila jedinečné kolekcie dámskeho športového oblečenia a získala si kopec ženských fanúšikov po celom svete. No a kalifornskí dizajnéri nesklamali ani túto zimnú sezónu, kedy predstavili unikátnu kolekciu dámskeho termo prádla Roxy Daybreak a Roxy Arctic Tracks .

Čitať viac…

Zimné novinky v lyžiarskom a snowboardovom oblečení 2019/2020

Na svahu už dávno nie je jedno, čo si oblečieš na seba. Trendy na nadchádzajúcu sezónu hovoria jasnou rečou. V kurze sú prírodné farby a funkčné materiály. My Ti teraz predstavíme pár noviniek, s ktorými na zjazdovke určite vynikneš.

Čitať viac…

Streetstyle s Nike Air Max

Ktorý správny tredsetter dnes nemá Air Max Asi žiadny. Kultové tenisky sú však must have každého šatníka nielen milovníkov módy, ale aj ...

Čitať viac…

VITAJTE V ZIME

Zimná kolekcia ROXY je plná funkčnosti, premysleného dizajnu a ženskosti. Od nášho revolučného termálneho ...

Čitať viac…

Skate or Die s Trasher

Oblečenie s logom Trasher bolo vždy súčasťou aktivít časopisu s rovnomenným názvom, ktorý vyznávači životnej filozofie skate or die nasledujú celé desaťročia i vďaka cene Skater of the Year, ktorú každoročne udeľujú. Tento legendárny časopis, ktorý už vychádza nejaký ten piatok v Amerike však vďaka ...

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise