Príbehy produktov


Roxy tepláky, trend nie len do fitka.

Začneme takým klišé, ktoré určite dobre poznáš – nie je dôležité, čo nosíš, ale ako to nosíš. S tou prvou časťou sa nestotožňujeme, predsa len, v dnešnej dobe je na mieste dbať na to, odkiaľ oblečenie pochádza a z čoho je vyrobené, ale pod druhú vetu sa podpíšeme vlastnou krvou! ...

Čitať viac…

Nike Air Max

Článok o celej firme Nike si mal možnosť si čeknúť už predtým. Teraz ti nesieme niečo o Air Maxoch - série, ktorá pomohla k odvráteniu bankrotu Nike. Tieto tenisky dokonca oslavujú svoj “Nike Air Max Day” každý rok 26. marca. ....

Čitať viac…

VANS OFF THE WALL

Ruku na srdce – kto z nás si odmalička prial mať svoje frajerské vansky a keď ich potom dostal, bol to jeho najšťastnejší moment v živote? Značka tento rok (presne 16. marca) oslávila svoje 53 narodky, tak čo keby sme si o nej niečo povedali?

Čitať viac…

Björn BORG

Björn Borg bol prvou rockovou hviezdou tenisu a stal sa módnou ikonou. Na základe svojho dedičstva vznikla značka Björn Borg vo Švédsku v roku 1984. Ich prvá kolekcia spodnej bielizne bola uvedená na Švédsky trh v roku 1989. Tým začala firma expandovať produkty po celom svete.

Čitať viac…

Adidas Falcon

Máme tu niečo pre nežnejšie pohlavie. Asi si si všimol, že aj do našeho e-shopu znovu zamierili tri pásiky. Tento krát sú to tenisky Falcon v retro bežeckom štýle a sú inšpirované elektronickou hudbou a módou 90. rokov, aby sme boli presnejší, sú adaptáciou pôvodnej siluety Falcon Dorf z roku 1997 - série bežeckých topánok, ktoré sa vydali počas mimoriadne silného obdobia, kedy sa značky rozbiehali.

Čitať viac…

PUMA z rodinnej tradície - celosvetový gigant.

V predošlom blogu si mal možnosť všimnúť si, že dvaja bratia Rudolf Dassler a Adolf Dassler neboli len takí obyčajní dvaja obuvníci. Obaja sú totiž zakladateľmi azda dvoch najväčších producentov športových topánok na svete. Adolf založil Adidas, Rudolf zase Puma. A práve o značke Puma sa ideme teraz dozvedieť čo-to viac.

Čitať viac…

Trendy na jar - leto 2019 fashion & lifestyle.

Keby sme ti mali písať článok o všetkých našich značkách, pravdepodobne by si sa nedostal ani na koniec. Tvoril by ho totiž dlhý a nekonečný text ( sem - tam nejaký obrázok). Preto sme sa rozhodli napísať len o tých, ktoré ľudí zaujímajú najviac. Priniesli sme ti v tomto článku trošku histórie (ako vždy) o konkrétkych značkách a ich najnovšie kolekcie. Rozoberieme si tu značky ako Nike, Vans, Puma či Adidas.

Čitať viac…

Roxy fitness technológia zajtrajšku.

Si pripravená na workout? Vieme, že obliecť sa na dobrý workout je niekedy polovica celej práce. ROXY ti pomôže dosiahnuť svoje fitness ciele a zároveň upútať na seba všetky oči!

Čitať viac…

ONE STAR ANNIVERSARRY

V roku 2019 oslávi značka CONVERSE 45 rokov OF ONE STAR produkcie. Pre novú sezónu CNVRS vytvoril kolekciu piatich hviezd.

Čitať viac…

UNDER ARMOUR všetko čo potrebuješ na šport

Under Armour založil v roku 1996 bývalý hráč amerického futbalu Marylandskej Univerzity, Kevin Plank. Značka sa stala tvorcom športového oblečenia - oblečenia, ktoré udržuje telo športovcov neprehriaté a suché, a to či už pri tréningu, alebo pri zápase. Aj napriek tomu, že Under Armour ponúka produkty určené pre mužov, ženy a mládež, má komplexný systém delenia, ktorý je jasný a zrozumiteľný. Kolekcia HeatGear ® je ideálna, keď je horúco, ColdGear ® keď je zima a AllSeasonGear ® keď nie sú extrémne podmienky. Cieľom Under Armour je ponúknuť komukoľvek na svete špičkové produkty s vyvinutou štruktúrou látok, exkluzívnymi vlastnosťami odvodu potu a osvedčenými inováciami.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise