Príbehy produktov


UNDER ARMOUR všetko čo potrebuješ na šport

Under Armour založil v roku 1996 bývalý hráč amerického futbalu Marylandskej Univerzity, Kevin Plank. Značka sa stala tvorcom športového oblečenia - oblečenia, ktoré udržuje telo športovcov neprehriaté a suché, a to či už pri tréningu, alebo pri zápase. Aj napriek tomu, že Under Armour ponúka produkty určené pre mužov, ženy a mládež, má komplexný systém delenia, ktorý je jasný a zrozumiteľný. Kolekcia HeatGear ® je ideálna, keď je horúco, ColdGear ® keď je zima a AllSeasonGear ® keď nie sú extrémne podmienky. Cieľom Under Armour je ponúknuť komukoľvek na svete špičkové produkty s vyvinutou štruktúrou látok, exkluzívnymi vlastnosťami odvodu potu a osvedčenými inováciami.

Čitať viac…

Farebná jeseň je tu. A s ňou rovnako farebná kolekcia Roxy

Šialene horúce leto je za nami a prichádza viac zamračená, daždivá a sychravá časť roka, ktorú si nie každý užíva. Na druhú stranu, čo je lepšie, než sa môcť zababušiť do mäkučkého svetra, nepremokavej bundy s kožušinkou a vyraziť tomu nečasu v ústrety? Vyberáme pre teba tie najštýlovejšie jesenné kúsky z novej kolekcie Roxy, ktoré ťa nielen pripravia na vrtochy počasia, ale navyše v nich budeš vyzerať skvele.

Čitať viac…

Keď vrecká nestačia a batoh je príliš. Ľadvinka je stále najlepší doplnok pre odkladanie drobností.

Poznáte ľadvinku? A nosili ste ju? Mnohí z vás asi odpovedia na prvú otázku “Áno”, no na druhú “Nie”. Špeciálne v prípade, ak ste narodení až koncom 90-tych rokov alebo neskôr, sa k vám tento mimoriadne praktický, no práve tak nevkusný módny doplnok asi nedostal.

Čitať viac…

Nike Air Force 1

Keby ste dostali otázku: „ktorá teniska je najlegendárnejšia?“ asi väčšina z Vás by povedala „Nike Air Force 1“. Tieto tenisky pozná asi každý, od sneakerheada po obyčajného človeka stačí, že sa trošku zaujímate o streetware a veci s ním spojené.

Čitať viac…

Bielo-čierna Klasika

Stará škola je hitom aj tejto sezóny a pokiaľ ide o obuv, klasika nikdy nevyjde z módy. Vans tenisky boli od roku 1970 typickou obuvou pre skaterov a kolekcia Old Skool (volaná aj Vans # 36) bola prvá skateová topánka s koženými bočnými panelmi.

Čitať viac…

Body praktická súčasť šatníka každej ženy.

Priliehavý top spojený medzi nohami, to sú dámske body. Nie dlho je vnímáne ako bežná súčasť každodenného outfitu, kedže skor si každý predstavil prádlo do spálne.

Čitať viac…

REEF po rokoch je tu späť.

Šľapky s duchom surfistu kráčajúceho po pláži s jedinou myšlienkou. A to ako si užiť deň naplno.

Čitať viac…

Put the sieťka on the shoe... Sú Adidas Deerupt Runner hitom leta 2018?

Snaha prichádzať stále s niečím novým, zaujímavým a neotrelým sa Adidasu uprieť nedá. Hlavne v oblasti obuvi makajú ako diví, aby zaujali a odlíšili sa od konkurencie. Najnovšie modelom s názvom Deerupt Runner. Čo sú zač?

Čitať viac…

Buď športová, ležérna alebo sexi. S tielkami a topmi (od) Roxy

Zima je už definitívne het a slniečko sa na nás usmieva čoraz častejšie a odvážnejšie. Je preto načase vytiahnuť letné oblečenie. Roxy ti ponúka tielka a topy, s ktorými budeš šik počas celého dňa.

Čitať viac…

Fila strikes back! Svetoznáma značka opäť v ponuke.

Športové oblečenie Fila je na trhu už vyše 100 rokov a patrí nielen k najobľúbenejším, ale aj najlepším značkám. U nás zažíva malý comeback a tešíme sa, že si ju budeš môcť kúpiť nielen v našom e-shope, ale aj v v kamenných predajniach. Poď sa s nami mrknúť, na čo sa môžeš tešiť.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise