Príbehy produktov


Najlepšie tenisky na jeseň

Čo si budeme nahovárať. Jeseň je tu s nami už nejaký ten piatok a už neraz sme sa museli prispôsobiť jej vrtochom. Ranné mrazy, teplejšie obedy a upršané večery potrebujú poriadne jesenné tenisky, a tak sme pre teba vybrali niekoľko kúskov, vďaka ktorým ťa žiadny teplotný výkyv neprekvapí.

Čitať viac…

Pánske zimné bundy do každého počasia

Aj napriek tomu, že v súčasnosti mnohí pracujeme z domu, investícia do poriadnej zimnej bundy sa vždy oplatí. A to najmä teraz, kedy vďaka home office môžeš tráviť viac času v prírode. Nenechaj sa preto zaskočiť mrazivým vetrom a vyber si u nás zimnú bundu, ktorá bude odzrkadľovať tvoj štýl a zároveň splní všetky tvoje funkčné požiadavky.

Čitať viac…

Jesenná kolekcia Jordan plná nadčasových kúskov

Jordan to nie je len brand pod značkou Nike, ale aj životný štýl. O tom vedia svoje aj jeho tvorcovia, ktorý tohtoročnú jesennú kolekciu nabili nadčasovými prvkami pretkanými basketbalovým dedičstvom a kvalitnými materiálmi.

Čitať viac…

Roxy Pop Snow kolekcia 2020

Kolekcie Pop Surf a Pop Snow od Roxy boli vytvorené s cieľom zabezpečiť, aby hory a moria, ktoré tak milujeme, tu boli aj zajtra. Sú vyrobené predovšetkým za účelom udržateľnosti. Či v lete alebo v zime, Roxy k nám prichádza s týmto posolstvom.

Čitať viac…

Ultrarange Exo Hi MTE & SK-8 Hi MTE 2.0.

V dnešnom článku vám predstavíme technológiu MTE 360 ™, ktorú prináša Vans do vám už iste známych modelov Ultrarange Exo a Sk-8 Hi.

Čitať viac…

Jesenné novinky od Roxy

ROXY je životný štýl. Inšpiruje ženy a dievčatá na celom svete. Každá kolekcia, ktorá príde do našich predajní je nabitá energiou. Aj jesenná kolekcia je taká, prináša nádherné kúsky oblečenia a doplnkov.

Čitať viac…

Teniskové novinky

Nová generácia tenisiek z radu Jordan prichádza v podobe Aerospace 270. Je to vďaka jednotke Air, ktorá je po celej podrážke a zaisťuje tak ešte väčšie pohodlie a odpruženie.

Čitať viac…

Jesenné novinky QUIKSILVER

Záblesky slnka máme ešte každý deň, ale letné dni sú nenávratne preč. Do našich predajní zavítala jeseň v podobe nových kolekcií. Tie od Quiksilveru sú ale vždy najkrajšie! Spravili sme malý výber toho čo nás tento rok najviac v kolekcii upútalo.

Čitať viac…

Air Jordan 1 Hi OG Fearless

Ikonické tenisky Jordan oslavujú tento rok 35 rokov na scéne. Ženský model Air Jordan 1 Hi OG Fearless, ktorý prinášame do našich predajní je novým prevedením modelu práve z roku 1985.

Čitať viac…

„Chicago“ a „Oakland“ farebné kombinácie Air Jordan 1 Mid

V týchto dňoch môžeme očakávať horúce teniskové novinky z dielne Jordan. Najkrajším kúskom vyzerajú byť Air Jordan 1 Mid vo farbách „Chicago“, čiže kombinácia bielej, „gym“ červenej a čiernej farby.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise