Quiksilver a Roxy Czech&Slovak Surfing Championship, už poznáme dátum

Jubilejný 10. ročník Majstrovstiev Českej a Slovenskej republiky v surfingu, QUIKSILVER & ROXY CZECH AND SLOVAK SURFING CHAMPIONSHIP sa tento rok koná 16. – 25.6.2017 vo francúzskom Seignosse, ktoré je tradičným miestom šampionátu a zároveň jednou z najlepších surfových lokalít v Európe.

Quiksilver and Roxy Surfing Championship

Okrem majstrovských súbojov sa môžete tešiť aj na bohatý sprievodný program. Pre všetkých, ktorý sa chcú naučiť surfovať je tu pripravená surferská škola. Ubytovanie je zaistené v príjemnom areáli s bazénom neďaleko surfového spotu a na miesto vás odvezie klimatizovaný autobus z Prahy. Stačí sa len zaregistrovať na surfcamp.cz, kde nájdete aj podrobnejšie informácie.

Quiksilver and Roxy Surfing Championship

Formát závodov je osvedčený a totožný s tým, ktorý používa World Surf League. Všetci zaregistrovaný účastníci sa v prvom kole losujú do troch až štvorčlenných skupín a majú 30min jam session, kde môžu predviesť svoje schopnosti. V hodnotení sa počíta súčet dvoch najlepšie odjazdených vĺn. Prvý dvaja postupujú do ďalšieho kola. Pavúk potom pokračuje až do finále. Víťaz mužskej a ženskej kategórie si okrem titulu odnesie aj hlavnú cenu Quiksilver alebo Roxy Surfboard.

Quiksilver and Roxy Surfing Championship

O zábavu sa postará nielen hlavný závod, ale taktiež sprievodné súťaže. Už po tretí krát je otvorená kategória deti do 14 rokov. A chýbať nebude ani Tag Team contest (štafeta týmov), Paddle Battle (hromadný závod v pádlovaní) a špeciálna cena za najlepšie odjazdenú vlnu závodu.

Quiksilver and Roxy Surfing Championship

SURFOVÁ ŠKOLA KEVINA OLSENA

Vybrať si môžete z niekoľkých balíčkov, ktoré zahŕňajú tiež surfovú školu Kevina Olsena. Kevin je bývalý profesionálny surfer, ktorý pochádza z Juhoafrickej republiky. Po skončení svojej profesionálnej kariéry trénoval anglický a juhoafrický surfový tým. Jeho meno zaručuje najvyššiu profesionalitu a osobný prístup. Škola je určená nielen pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilých, ktorý sa chcú ďalej zdokonaľovať.

Quiksilver and Roxy Surfing Championship

SPRIEVODNÝ PROGRAM

Večerný program zahrnuje legendárne Jägermeister parties u bazéna a po dňoch plných surfovania sa môžete odreagovať pri sledovaní surferských filmov v prírodnom kine, alebo si spoločne s priateľmi ugrilovať niečo dobrého. Pripravený je aj obľúbený výlet do neďalekého San Sebastianu v Španielsku na najlepší tapas.

Quiksilver and Roxy Surfing Championship

Každý účastník dostane Quiksilver alebo Roxy tričko z limitovanej edície.

A ak sa stále neviete rozhodnúť, pozrite si našu videopozvánku! ;)

 


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise