Quiksilver & Roxy Pro France 2016: Svetová surfová špička prichádza

Už 15. rok po sebe Francúzsko privíta celosvetovú surfovú elitu na pobreží Landes, kde sa uskutoční jedna z najvzrušujúcejších a najrozhodujúcejších udalosti v kalendári Svetovej surfovej ligy (WSL). The créme de la créme mužského pro surfingu si môžete vychutnať od 4. do 15. októbra vo francúzskych mestách Hossegor, Seignosse a Capbreton, kde sa predstavia aj minuloroční víťazi ako John Florence, Gabriel Medina, legenda Kelly Slater a miláčik domáceho publika Jeremy Flores.

Majstrovstvá sveta v surfovaní sa tradične konajú od februára do decembra, s 11 zástavkami v rade, po celom svete. Poradie víťaza je určené na základe nazbieraných bodov z každého podujatia. Quiksilver Pro France je 9. z 11. zastávok WSL v mužskej tour, zatiaľ čo Roxy Pro France je predposlednou zastávkou počas tohtoročnej ženskej sezóny.

Quiksilver & Roxy Pro France je viac ako len športové podujatie. Počas celého priebehu akcie si môžete vychutnať koncerty, vystúpenia DJ, autogramiádu surferov, vonkajšie premietanie filmov ako aj podujatie organizované špeciálne pre ženy - #ROXYFITNESS.

 

 

ProFrance

 

ProFrance

 

ProFrance

 

ProFrance


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise