Roxy Pop Snow kolekcia 2020

Kolekcie Pop Surf a Pop Snow od Roxy boli vytvorené s cieľom zabezpečiť, aby hory a moria, ktoré tak milujeme, tu boli aj zajtra. Sú vyrobené predovšetkým za účelom udržateľnosti. Či v lete alebo v zime, Roxy k nám prichádza s týmto posolstvom. Pop Snow zimná kolekcia je eco-friendly, pri jej výrobe sa je spotreba vody o 66% nižšia, emisie sa znížujú o 72% a je použitých o 85% menej chemikálií.  

Roxy Pop Snow kolekcia 2020 foto 1

Zimné bundy a snowboardové nohavice 

Aktuálna kolekcie Pop Snow je výsledkom odvážnej zmesi grafických línií a zvieracej potlače. Nájdete v nej „bomber“ bundu Meridian Jacket, pohodlnú a teplú a môžete ju kombinovať s parádnymi „oteplovačkami“ s vysokým pásom a trakmi z rovnakej kolekcie alebo inými jednofarebnými snowboardovými nohavicami.

Roxy Pop Snow kolekcia 2020 foto 2

Zimné doplnky Roxy

Kolekciu dopĺňa zimná čiapka v dvoch farbách a krásne snowboardové okuliarie. Okrem kolekcie Pop Snow nájdeš u nás aj zimnú kolekciu v širokej škále doplnkov. Stačí si len vybrať.

Roxy Pop Snow kolekcia 2020 foto 3

Termoprádlo 

Dôležitou súčasťou snowboardového outfitu sú aj spodné vrstvy oblečenia, ktoré by mali byť z priedušných a rýchloschnúcich materiálov. Určite neodporúčame bavlnené tričká alebo mikiny. Druhá vrstva mikina Cascade, v zvieracom printe a s praktickým zipsovaním, je vyrobená z recyklovaného materiálu REPREVE a doplnená o technológiu WarmFlight, ktorá zaručuje, že sa v nej budete cítiť príjemne a teplučko. 

Roxy Pop Snow kolekcia 2020 foto 4

Veríme, že sme vás aj tentokrát inšpirovali. Situácia s pandémiou síce vyzerá dnes biedne, ale my pevne dúfame, že koronavírus „zamrzne“ s prvým snehom a my budeme môcť vybehnúť na na naše milované hory.

Navštívte nás na jednej z našich predajní PD, PO, PP, TN. Ak ich nemáte po ruke, náš internetový obchod je vám k dispozícii 24/7.

 

⌨️ Ivana B. 📸 Boardparadise.sk , ROXY


Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise