Snowboarding


Klaudia Medlová získala 2.miesto v súťaži European Rider of year 2017

Klaudia Medlová, mladá talentovaná snowboardistka z Liptovského Mikuláša, reprezentantka SR v disciplíne slopestyle snowboarding a big air patrí medzi špicu slovenského snowboardingu.

Čitať viac…

Hľadáš okuliare na snowboard? Electric je tá správna voľba!

Jedno je jasné, bez okuliarov sa na hory radšej nevypravujte. Snowboardové okuliare patria k dôležitému snowboardovému vybavenia. My vám predstavíme nové modely značky Electric. U snowboardistov sú veľmi obľúbené vďaka skvelej funkčnosti a štýlovému vzhľadu.

Čitať viac…

Quiksilver uvádza: Depth Perception

Ďaleko v Britskej Kolumbii, na nádhernom mieste, ktoré je známe svojimi prírodnými krásami, uvidíte najlepší snowboarding v podaní Travisa Rice a ďalších jazdcov akými sú Bryan Fox, Austen Sweetin a Robin Van Gyn.

Čitať viac…

Toto sú dôvody, prečo by si nemal vo svojom zimnom šatníku vynechať značku Quiksilver

Okrem toho, že americká značka Quiksilver ponúka svieže letné kúsky, nájdeš v ich ponuke aj kvalitné zimné vybavenie. Ak hľadáš bundu či nohavice, ktoré ťa zahrejú, ochránia proti vetru a pritom budú vyzerať štýlovo, si na správnom mieste. Zimná edícia tejto fashion snowboardovej značky v sebe skrýva hneď niekoľko dôvodov, prečo by v tvojom tohtoročnom šatníku nemala chýbať.

Čitať viac…

Čo je nové v Jasnej?

V DC snowparku v stredisku Jasná - Nízke Tatry nezaspali na vavrínoch a usiľovne pripravujú novinky pre vás. Okrem toho, že stredisko pracuje na novej lanovke z Bielej púte, v parku sa dejú veľké veci.

Čitať viac…

Vybavte sa na jarné prázdniny

Čo nevidieť budú mať školáci vytúžené jarné prázdniny, ktoré trvajú deväť dní. Je to vhodný čas na relax, turistiku, návštevu pamiatok alebo lyžovačku. Ak spolu cestuje celá rodina, nesmie sa zabudnúť na nič dôležité. Viete, čo je nevyhnutné zabaliť a čo pokojne môže ostať doma? Svetre, vetrovky, kombinézy sú objemné, a to sme ešte nespomenuli lyžiarske vybavenie. Ako sa teda zbaliť čo najšikovnejšie?

Čitať viac…

Technické mikiny

Príjemne zahrejú! To je cieľom technických mikín, ktoré okrem udržiavania tepla aj skvelo odvádzajú pot a sú príjemné na dotyk. Zamilujete si ich pre ich viac účelovosť. Mali by byť neoddeliteľnou súčasťou šatníka každého správneho športovca.

Čitať viac…

Nájdite si snowboardové nohavice vhodné na všetky zimné radovánky

Štýlové, trendy, jedinečné. Presne také by mali byť vaše snowboardové nohavice, vďaka ktorým na svahu určite zažiarite. Ak milujete snowboarding, tak určite viete, že tento šport nie je len o spôsobe jazdenia, ale neodmysliteľne k nemu patrí aj štýl obliekania. Vybrať si správne nohavice je hotová veda. Viete, na čo nesmiete pri výbere zabudnúť?

Čitať viac…

Doplnky, ktoré vám na lyžovačke nesmú chýbať

Na svahu musíte byť tip-top. Popri povinnej výbave každého lyžiara či snowboardistu nesmiete zabúdať aj na doplnky, ktoré vám športovanie oveľa viac spríjemnia. Ide o veci, ktoré si možno ani neuvedomujete, no sú mimoriadne dôležité. Myslite na ochranné lyžiarske okuliare, prilby, nákrčníky a rukavice. Obaly na lyže a vaky na snowboardy uľahčia prenos lyžiarskej výstroje. Bez týchto vecí na lyžovačku ani ísť nemôžete.

Čitať viac…

Chráňte si to najcennejšie. Na svah jedine s okuliarmi Oakley

Dokonalá ochrana zraku. To sú snowboardové okuliare Oakley. Zabezpečujú bezkonkurenčné videnie v akomkoľvek počasí. Na trhu je široký výber farieb a sú dobre kombinovateľné s akoukoľvek helmou. Tieto okuliare disponujú toľkými vlastnosťami, že si ich už nikdy nebudete chcieť zložiť z hlavy. Pri jazde na svahu ich jednoducho musíte mať.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise