Snowboarding


Zimná kolekcia Quiksilver 20/21

Quiksilver to je nielen kvalitné spracovanie, ale aj neprehliadnuteľný dizajn a nezáleží pri tom, či si začiatočník alebo pokročilý lyžiar či snowboardista. Presvedčí ťa o tom aj jeho nová kolekcia pre zimnú sezónu 2020/2021, ktorá v sebe spája ikonický štýl DNA Quiksilver s grafikou 90-tych rokov spolu modernými prvkami streetwear-u.

Čitať viac…

Zimná kolekcia Roxy 20/21

Bezkonkurenčná ženskosť, farby ladiace s dizajnom, kolízia budúcnosti s retro podtónmi. Taká je tohtoročná zimná kolekcia Roxy, ktorá okrem premyslenej vizuálnej stránky kladie dôraz aj na technológie a energický prístup k udržateľnosti tak, aby si si pohodlne a naplno užila radosť z jazdy zasneženou krajinou.

Čitať viac…

Kvalitná technická bunda na zimu je základ!

Byť v zime v teple a suchu je základ. Preto ak plánuješ značnú časť tohto ročného obdobia stráviť v prírode, a to nielen na boarde či lyžiach, ale aj ako casual turista, mal by si investovať do kvalitnej zimnej bundy.

Čitať viac…

Ako vybrať snowboardové viazanie

Jazdu na svahu si nikdy naplno neužiješ, ak neinvestuješ do správneho snowboardového viazania. Snowboardový set zložený z topánok a dosky uzatvára práve viazanie, ktoré zabezpečuje pevné spojenie jazdca ku snowboardu.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise