Snowboarding


Muž, ktorý vie lietať

Kto by to bol povedal, že z chlapca, ktorý sa narodil s ťažkou srdcovou vadou – Fallotovým syndrómom, sa raz stane jeden z naúspešnejších športovcov histórie? Jeho charakteristickou črtou je hustá červená hriva, ktorá mu veje vo vetre kolorádskych hôr. Už viete, o kom je reč?

Čitať viac…

Špičkové modely SNB nohavíc od DC vydržia takmer čokoľvek

Máš super snowboardové nohavice, no aj tak ti je na svahu zima? Tak to asi nemáš DC. Nejazdi s omrznutými kolenami a hoď sa do pohody s týmito kúskami. Čo z toho, že máš super dosku, keď už po hodine jazdenia máš pocit, že ti stehná obrástli cencúle a kvôli prechladnutiu sa na ňu zas dlhý čas nepostavíš?

Čitať viac…

Hoď na seba niečo funkčné alebo keď len fleece nestačí

Funkčné oblečenie má výhody, ktoré nemusí byť na prvý pohľad vidno. V začiatkoch bývalo označované aj termínom termoprádlo, keďže tieto vlastnosti boli doménou špeciálneho spodného prádla, no to už dávno neplatí. Mrkni sa s nami, prečo je potrebné pri výbere oblečenia pozerať nielen na cenu, ale aj na jeho vlastnosti.

Čitať viac…

Klaudia Medlová na X Games, a tiež aj na ZOH 2018 v Pjongčangu

Máme tu koniec mesiaca a dve vynikajúce správy. Tá prvá je, že slovenská snowboardistka Klaudia Medlová sa zúčastní tohtoročných X Games 2018, ktoré sa uskutočnia v americkom Aspene. Súťažiť bude v štýle Big Air a Slopestyle. Druhou správou je, že FIS, Medzinárodná lyžiarska federácia oficiálne potvrdila účasť našej snowboardistky Klaudie Medlovej na Zimných olympijských hrách v Pjongčangu, ktoré sa budú konať vo februári tohto roku. Účasť na ZOH v tomto roku bude pre našu iba 24 ročnú snowboardistku premiérou, na ktorú sa už veľmi teší. Ako sama uviedla, jej úspech bude závisieť najmä od toho, ako bude mentálne nastavená pri súťažných jazdách. My jej samozrejme držíme palce a prajeme čo najviac úspechov na oboch súťažiach.

Čitať viac…

Ovládni svahy s doskami od Lib Tech

Lib Tech je na svete dlhšie, než mnohí snowboardisti a za ten čas si vybudoval povesť výrobcu, ktorý sa nebojí experimentovať. V spolupráci s ridermi, ako Jamie Lynn, prevrátili svet snowboardov hore nohami a priniesli na trh množstvo inovácií, ktoré im vyniesli fúru cien. Poď sa s nami mrknúť, čím sú Lib Tech dosky unikátne a ako ti pomôžu ovládnuť svah.

Čitať viac…

Klaudia Medlová získala 2.miesto v súťaži European Rider of year 2017

Klaudia Medlová, mladá talentovaná snowboardistka z Liptovského Mikuláša, reprezentantka SR v disciplíne slopestyle snowboarding a big air patrí medzi špicu slovenského snowboardingu.

Čitať viac…

Hľadáš okuliare na snowboard? Electric je tá správna voľba!

Jedno je jasné, bez okuliarov sa na hory radšej nevypravujte. Snowboardové okuliare patria k dôležitému snowboardovému vybavenia. My vám predstavíme nové modely značky Electric. U snowboardistov sú veľmi obľúbené vďaka skvelej funkčnosti a štýlovému vzhľadu.

Čitať viac…

Quiksilver uvádza: Depth Perception

Ďaleko v Britskej Kolumbii, na nádhernom mieste, ktoré je známe svojimi prírodnými krásami, uvidíte najlepší snowboarding v podaní Travisa Rice a ďalších jazdcov akými sú Bryan Fox, Austen Sweetin a Robin Van Gyn.

Čitať viac…

Toto sú dôvody, prečo by si nemal vo svojom zimnom šatníku vynechať značku Quiksilver

Okrem toho, že americká značka Quiksilver ponúka svieže letné kúsky, nájdeš v ich ponuke aj kvalitné zimné vybavenie. Ak hľadáš bundu či nohavice, ktoré ťa zahrejú, ochránia proti vetru a pritom budú vyzerať štýlovo, si na správnom mieste. Zimná edícia tejto fashion snowboardovej značky v sebe skrýva hneď niekoľko dôvodov, prečo by v tvojom tohtoročnom šatníku nemala chýbať.

Čitať viac…

Čo je nové v Jasnej?

V DC snowparku v stredisku Jasná - Nízke Tatry nezaspali na vavrínoch a usiľovne pripravujú novinky pre vás. Okrem toho, že stredisko pracuje na novej lanovke z Bielej púte, v parku sa dejú veľké veci.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

V pohode

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise