Snowboarding


Vybavte sa na jarné prázdniny

Čo nevidieť budú mať školáci vytúžené jarné prázdniny, ktoré trvajú deväť dní. Je to vhodný čas na relax, turistiku, návštevu pamiatok alebo lyžovačku. Ak spolu cestuje celá rodina, nesmie sa zabudnúť na nič dôležité. Viete, čo je nevyhnutné zabaliť a čo pokojne môže ostať doma? Svetre, vetrovky, kombinézy sú objemné, a to sme ešte nespomenuli lyžiarske vybavenie. Ako sa teda zbaliť čo najšikovnejšie?

Čitať viac…

Technické mikiny

Príjemne zahrejú! To je cieľom technických mikín, ktoré okrem udržiavania tepla aj skvelo odvádzajú pot a sú príjemné na dotyk. Zamilujete si ich pre ich viac účelovosť. Mali by byť neoddeliteľnou súčasťou šatníka každého správneho športovca.

Čitať viac…

Nájdite si snowboardové nohavice vhodné na všetky zimné radovánky

Štýlové, trendy, jedinečné. Presne také by mali byť vaše snowboardové nohavice, vďaka ktorým na svahu určite zažiarite. Ak milujete snowboarding, tak určite viete, že tento šport nie je len o spôsobe jazdenia, ale neodmysliteľne k nemu patrí aj štýl obliekania. Vybrať si správne nohavice je hotová veda. Viete, na čo nesmiete pri výbere zabudnúť?

Čitať viac…

Doplnky, ktoré vám na lyžovačke nesmú chýbať

Na svahu musíte byť tip-top. Popri povinnej výbave každého lyžiara či snowboardistu nesmiete zabúdať aj na doplnky, ktoré vám športovanie oveľa viac spríjemnia. Ide o veci, ktoré si možno ani neuvedomujete, no sú mimoriadne dôležité. Myslite na ochranné lyžiarske okuliare, prilby, nákrčníky a rukavice. Obaly na lyže a vaky na snowboardy uľahčia prenos lyžiarskej výstroje. Bez týchto vecí na lyžovačku ani ísť nemôžete.

Čitať viac…

Chráňte si to najcennejšie. Na svah jedine s okuliarmi Oakley

Dokonalá ochrana zraku. To sú snowboardové okuliare Oakley. Zabezpečujú bezkonkurenčné videnie v akomkoľvek počasí. Na trhu je široký výber farieb a sú dobre kombinovateľné s akoukoľvek helmou. Tieto okuliare disponujú toľkými vlastnosťami, že si ich už nikdy nebudete chcieť zložiť z hlavy. Pri jazde na svahu ich jednoducho musíte mať.

Čitať viac…

Aj snowboardy podliehajú najnovším trendom

Skôr ako si začnete užívať jazdu po zasnežených svahoch a v prašane, skontrolujte si svoju dosku. Ak už má čo to za sebou, neváhajte si zadovážiť novú. Vaša nová láska by vám mala jazdu na zjazdovke uľahčiť a spríjemniť. Poradíme vám, ako si vybrať snowboard, ktorý je hitom sezóny.

Čitať viac…

Snowboardová bunda ukazuje váš štýl

Snowboardista musí byť neprehliadnuteľný! Pri snowboardingu nie je dôležité len kvalitné vybavenie či doska. Musíte si vedieť nakombinovať aj správne oblečenie. Snowboarding je typický štýlom obliekania, ktorý by ste mali spoznať na kilometre. Je voľný, pohodlný, pohodový a účelný. Ako na to?

Čitať viac…

Ako to robí najekologickejšia továreň sveta na výrobu boardov, Mervin Manufacturing?

Mervin Manufakturing je lídrom v oblasti dizajnu a produkcie snowboardových a skateboardových produktov vyrobených v USA ľuďmi, ktorí na nich skutočne jazdia. Mervin vyrába snowboardy, skateboardy, lyže a viazania značiek LIB Technologies, GNU a Roxy.

Čitať viac…

Lyžiari si o snowboardingu v roku 1985 nemysleli nič dobré

V minulosti patrilo jazdenie na snowboarde medzi poriadne extrémne a rebelské športy. Lyžiari odmietali do svojho teritória pustiť jazdcov na doske a trvalo viac ako 20 rokov, kým sa tieto dve komunity aspoň naoko uzmierili. V súčasnosti je snowboarding zaradený medzi oficiálne olympijské športy, no kým sa tak stalo, nebolo to jednoduché.

Čitať viac…

Zažite snowboardový adrenalín cez televíznu obrazovku

Tešíte sa na zimu a poriadny prašan? Ak máte už teraz chuť na jazdu po zasnežených svahoch, pozrite si zatiaľ najlepšie snowboardové videá, ktoré vám doslova zoberú dych a dodajú vám správnu dávku adrenalínu. Keď navyše patríte medzi priaznivcov skvelých snowboardových filmov, ste na správnej adrese. Pozrite si zoznam najlepších a najnovších filmov, ktoré jednoducho musíte vidieť.

Čitať viac…

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Môžem len odporúčať super rýchle dodanie

Overený zákazník,

Rychlo dodaný tovar

Overený zákazník,

Priaznivá cena Rýchle dodanie na predajňu

Overený zákazník,

Kamenné predajne Board Paradise